Netfliks ima novi hit: Serija koja je oborila sve rekorde gledanosti (FOTO/VIDEO)

05.09.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je saga o gusarskoj avanturi

Netfliks ima novi hit: Serija koja je oborila sve rekorde gledanosti (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Nova Netfliksova serija "One Piece" stigla je na striming servis 31. avgusta i već oborila rekord koji su postavili "Stranger Things" i "Sreda", zauzevši prvo mesto na listama gledanosti ovog striming servisa u čak 84 zemlje. 

Profimedia
 

U pitanju je igrana adaptacija istoimene japanske mange i već je impresionirala gledaoce širom sveta. Netfliks je imao zadatak da prilagodi bestseler manga seriju „Eiichiro Oda", koja postoji od 1997. godine, u format striming servisa.

Profimedia
 

Gusarska avantura

Saga o gusarskoj avanturi prati Mankija D. Lufija koji okuplja ekipu budućih Slamenih pirata: mačevaoca Roronoa Zoroa, lopova Nami, strelca Usopa i kuvara Sanija. Lufi dugo sanja da postane "Kralj pirata" i na misiji je da pronađe misteriozno blago pirata Gola D. Rodžera "One Piece".

- U centru priče je Lufi, mali svetionik optimizma kome nikada neće biti rečeno "ne". Iako ne znaju tačno kuda idu, znaju šta žele – on je njihova vodilja na mnogo načina - ističe kokreator serije Stiven Meda.

Profimedia
 

Prema podacima FlixPatrol, prva sezona „One Piece“ već je nadmašila rekord koji su postavili „Sreda“ i četvrta sezona „Stranger Things“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike