Otkriveno zašto Margo Robi nije dobila ulogu u kultnoj seriji: Ona je zvezda, šta ćemo sa njom?

27.08.2023

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Njena audicija se dogodila neposredno pre nego što je postala slavna

Otkriveno zašto Margo Robi nije dobila ulogu u kultnoj seriji: Ona je zvezda, šta ćemo sa njom?
Margo Robi - Copyright Profimedia

Iako je Margo Robi danas najtraženija holivudska zvezda, pre deset godina morala je da ide od audicije do audicije kako bi dobila uloge, što joj nije uvek polazilo za rukom. Jedna od takvih audicija bila je i ona za "Američku horor priču", piše Independent.

U pitanju je antologijska horor serija, koja se prikazuje na televizijskom kanalu FX. Svaka sezona ima zasebnu priču, a Robi je bila na audiciji za drugu sezonu serije nazvanu "Ludnica". 

Profimedia
 

Kasting direktor serije Erik Doson otkrio je da je glumica bila audiciji, ali nije rekao za koju ulogu, a fanovi veruju da je u pitanju uloga koja je otišla glumici Lizi Brošer.

Zvezdana privlačnost

- Margo puno toga ide u korist. Njena audicija mi je verovatno najdraža audicija svih vremena, a dogodila se neposredno pre nego što je postala slavna. Bila je sjajna. Njena zvezdana privlačnost je bila očigledna čim je ušetala u prostoriju - rekao je Doson i dodao:

- Iako nije dobila tu ulogu, to je bio jedan od onih trenutaka kada se kao kasting direktor zapitaš: "Ovo je zvezda, šta ćemo sa njom?" Odmah smo znali da je van našeg domašaja. Ali to je zabavna stvar u odabiru glumaca, jer imate priliku da upoznate ljude kojima su karijere u usponu.

Profimedia
 

Australijska glumica koju trenutno gledamo u megahitu "Barbi" stekla je svetsku slavu ulogom u filmu "Vuk sa Vol strita" Kventina Tarantina, koji je izašao 2013. godine, a pre toga se pojavljivala u američkim serijama "Susedi" i "Pan Am", kao i australijskim produkcijama.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike