Džena Ortega otkrila detalje druge sezone serije „Sreda“: Jedna stvar se izbacuje, sve postaje jezivije i mračnije

10.06.2023

15:00

0

Autor: Dejan Ćirić

„Odlučili smo da želimo još malo da koketiramo sa horor aspektima“, ističe glumica

Džena Ortega otkrila detalje druge sezone serije „Sreda“: Jedna stvar se izbacuje, sve postaje jezivije i mračnije
Džena Ortega u seriji "Sreda" - Copyright Profimedia

Džena Ortega je izjavila da će druga sezone „Srede“, jedne od najgledanijih Netfliksovih serija svih vremena, odbaciti romantične priče u korist pojačavanja horor elemenata.

Glumica, koja je u međuvremenu postala i producent serije, je u razgovoru sa svojom koleginicom El Fening u emisiji "Variety's Actors on Actors“ objasnila da će se sledeće poglavlje više bazirati na horor segmentima kako bi postalo jezivije i ekscentričnije.

Profimedia
 

- Odlučili smo da želimo još malo da koketiramo sa horor aspektima. Baš zato što je tako zabavna, ovakva serija sa vampirima, vukodlacima i supermoćima, dozvoljava nam da ne shvatamo sebe preozbiljno - izjavila je Ortega.

Bez ljubavi i romantike

U prvoj sezoni videli smo Sredu zapletenu u ljubavni trougao, ali se Dženi taj zaplet nije dopao jer smatra da to uopšte nije u skladu sa njenim likom.

- Napuštamo svako romantično ljubavno interesovanje u vezi Srede, što je zaista sjajno. Bićemo hrabriji i mračniji.

Profimedia
 

Ortega je pričala i o procesu saradnje iz prve sezone, objašnjavajući kako će se sastati sa rediteljem Timom Bartonom i timom za pisanje ne bi li shvatila šta je najvažnije za lik Srede Adams od početka druge sezone.

- Želeli smo ranije da počnemo razgovore. Tako sam radoznala. Želim da vidim odevne kombinacije, nove likove koji dolaze, scenarije, i presrećna sam što su me pustili da se oprobam u ulozi producenta - zaključila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike