Ova serija je najgledanija na Netfliksu u celom svetu nakon samo jednog dana prikazivanja: Ko je Erin Karter? (FOTO/VIDEO)

30.08.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Proglašena je jednom od najboljih u svom žanru.

Ova serija je najgledanija na Netfliksu u celom svetu nakon samo jednog dana prikazivanja: Ko je Erin Karter? (FOTO/VIDEO)
Copyright Ko je Erin Karter, Profimedia

Netfliks ne samo da svakodnevno ažurira svojih top 10, nego to često radi više od jednom dnevno. Nije prošao ni jedan dan, a platforma je potvrdila da je nova serija “Ko je Erin Karter?” skinula “Depp v. Heard” s trona najgledanije na svetu.

Profimedia
 

Akcionu seriju režiralo je nekoliko reditelja: Ešli Vej, Savina Delikor i Bil Igls. Zasluge za scenario i priču pripadaju Džeku Lotianu. Prva sezona sastoji se od ukupno sedam epizoda, a sve su objavljene 24. avgusta.

Učiteljica u pljački supermarketa

Nije prvi put da je serija ovog žanra na vrhu lestvice Netfliksa. “Ko je Erin Karter?” je trenutno najgledanija na globalnm nivou, a zaokupila je ne samo ljubitelje akcije, nego je i proglašena jednom od najboljih u svom žanru.

Profimedia
 

Priča prati Erin Karter, britansku učiteljicu u Španiji, koja se upetlja u pljačku supermarketa kojoj svedoči. Kad jedan od pljačkaša kaže da je prepoznaje, njen život počinje da se menja.

Evin Ahmad, Šon Til, Daglas Henšal, Suzana Filding, Šarlote Vega, Indika Votson, Pep Ambros, Džejk Ferbrader, Ana Ularu i Nuria Deulofeu neki su od glumaca koji čine glavnu postavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike