Dženifer Aniston i Riz Viderspun u dramatičnim preokretima: Pogledajte prvi trejler treće sezone serije "The Morning Show" (FOTO/VIDEO)

29.08.2023

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Stvaraju se neočekivani savezi a privatne stvari koriste se kao oružje

Dženifer Aniston i Riz Viderspun u dramatičnim preokretima: Pogledajte prvi trejler treće sezone serije "The Morning Show" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Treća sezona popularne američke serije “The Morning Show”, koja je premijerno prikazana 2019. godine, počeće da se emituje 13. septembra, a nedavno je objavljen prvi zvanični trejler koji je pregledan više od 10 miliona puta.

Glavne uloge igraju Dženifer Aniston, Riz Viderspun i Stiv Karel. 

Profimedia
 

"U trećoj sezoni budućnost mreže dovedena je u pitanje, a odanost je na ivici kada se tehnološki titan zainteresuje za televizijsku mrežu UBA. Stvaraju se neočekivani savezi, privatne stvari koriste se kao oružje i svako je prisiljen da se suoči sa temeljnim vrednostima u redakciji i van nje", glasi zvanični sinopsis nove sezone.

Snima se i četvrta sezona

Uz Aniston i Viderpsun, ekipu treće sezone predvode Bili Krudup, Mark Duplas, Nestor Karbonel, Karen Pitman, Greta Li, Džon Ham…

Dramu nagrađenu Emijem, koja će dobiti i četvrtu sezonu, režirala je Mimi Leder, a Šarlot Stoudt je izvršna producentkinja. Serija je, inače, nadahnuta knjigom Brajana Steltera “Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV”. 

Profimedia
 

“The Morning Show" je, kao što i sam naziv kaže, jutarnja emisija na televizijskoj mreži UBA. Radnja prati pozadinu rada na jutarnjoj emisiji, odnose na televiziji i privatne živote glavnih likova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike