Emili Blant prekida karijeru: Dve osobe su užasnute što se bavi glumom!

12.07.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica povlači korak unazad zbog važnog razloga

Emili Blant prekida karijeru: Dve osobe su užasnute što se bavi glumom!
Copyright Profimedia

Emili Blant je odlučila da napravi pauzu u karijeri. Glumica koja igra jednu od glavnih uloga u predstojećem filmu Kristofera Nolana, "Openhajmer", rekla je u nedavnom intervjuu da se povlači korak unazad kako bi više vremena provela sa svojom decom, ćerkama Hejzel (9) i Vajolet (7), koje ima sa glumcem Džonom Krasinskim.

U nedavnom intervjuu za podkast „Sto za dvoje sa Brusom Bozijem“, Blant je rekla da je prošle mnogo snimala i da sada prekida karijeru.

Profimedia
 

- Ove godine ne radim. Prošle godine sam mnogo snimala, a moja starija ćerka ima devet godina, tako da smo u poslednjoj godini jednocifrenih brojeva i jednostavno osećam da je mnogo bitnije da budem sa njima, njihov kamen temeljac svakog dana, što je jako važno kada su deca mala - izjavila je glumica i dodala:

- Hoćeš li me probuditi? Hoćeš li me odvesti u školu? Hoćeš li me pokupiti? Hoćeš li me staviti u krevet? su svakodnevna pitanja na koja želim da odgovorim i delima i rečima. Osećam to svim svojim srcem.  

Snovi sa svrhom

Glumica je istakla i da je veoma sklona krivici.

- Prosto ste skloni da se osećate loše zbog toga što, ne daj Bože, želite još nešto osim što ste majka. Ja sam veliki zagovornik toga da žene budu ambiciozne. To su samo snovi sa svrhom, nije ružna reč. Želim da moja deca odrastu i pronađu nešto što obožavaju da rade - rekla je Blant i naglasila da joj prija što će njene ćerke imati primer strastvene, zaposlene majke, ali da će ipak napraviti pauzu od posla dok ne oseti da je ponovo spremna da se vrati na set.

Profimedia
 

Glumica je u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar, objasnila da ima strogo pravilo da nikada ne ostavlja svoju decu duže od dve nedelje u isto vreme.

- Iako su izdržljive i navikle su na ovaj čudan život, i dalje im je teško kada moram da odem.

Ćerke užasnute

U razgovoru sa Bozijem, kroz smeh je primetila da su njene ćerke "užasnute" što je glumica.

- Zato što samo žele da im budem mama.

Profimedia
 

Pored filma "Openhajmer", uskoro nas očekuje u premijera Netfliksove drame „Pain Hustlers“ i akcionog filma „The Fall Guy“ u kome Emili igra glavne uloge. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike