Loša vest za obožavaoce čuvene serije: Neizvestan nastavak „The Last of Us“

02.06.2023

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Štrajk scenarista u Holivudu je promenio mnogo toga i zaustavio brojne projekte

Loša vest za obožavaoce čuvene serije: Neizvestan nastavak „The Last of Us“
Pedro Paskal i Bela Remzi - Copyright Profimedia

Serija „The Last of Us“ je obeležila početak ove godine, postala svetski fenomen i jedna od najpopularnijih HBO serija svih vremena, koja je u sam vrh Holivuda lansirala Pedra Paskala.

Druga sezona je najavljena dok prva još nije ni bila završena, a obožavaoci željno iščekuju nastavak priče o Džoelu i Eli.

Profimedia
 

Međutim, štrajk scenarista u Holivudu je promenio mnogo toga i zaustavio brojne projekte, a sudeći po svemu ni „The Last of Us“ nije izuzetak.

Da li će propasti plan za 2025. godinu?

Direktorka HBO-a Frančeska Orsi je za Deadline izjavila da je plan, pre nego što je započeo štrajk, bio da se nastavak serije pojavi tokom 2025. godine. Međutim, to više nije izvesno jer se ne zna kako će se štrajk odraziti na filmsku i televizijsku industriju, a samim tim i na drugu sezonu ove serije.

Profimedia
 

Ono što se zna da će biti mnogo novih likova, a jedan od centralnih će biti Ebi, kao i to da će se snimanje odvijati u Vankuveru, a ne u Kalgariju kao što je to bio slučaj sa prvim delom priče.

- Sve što mogu da kažem je da autori još uvek pokušavaju da osmisle način na koji će završiti seriju. Nemamo garancije da ćemo imati treću sezonu, ali znam da oni imaju viziju toga kako bi treća sezona trebalo da izgleda - izjavila je Orsi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike