Snima se film o Marlonu Brandu: Šokantan izbor glavnog glumca, ali je sličnost neverovatna (FOTO)

31.05.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Priča će se uglavnom odvijati između 1969. i 1974. godine, kada se slavni umetnik spremao za uloge u filmovima „Kum“ i „Poslednji tango u Parizu“

Snima se film o Marlonu Brandu: Šokantan izbor glavnog glumca, ali je sličnost neverovatna (FOTO)
Marlon Brando - Copyright Profimedia

Marlon Brando je bio jedan od najvećih glumaca svih vremena. Bili Zejn to nije i teško da će ikada biti, ali će igrati glavnu ulogu u filmu o životu holivudske legende.

Film "Kum"/Profimedia
 

U filmu „Waltzing With Brando“ Zejn će igrati slavnog glumca, a snimanje ovog nezavisnog filma je pomerila pandemija, s obzirom na to da su prve vesti o ovom projektu objavljene još 2019. godine.

Neverovatna sličnost

Sada se pojavila prva fotografija iz filma i prvi utisak je da Zejn neverovatno liči na Branda.

 

 

Ovo ostvarenje je zasnovano na memoarima Bernarda Džadža, arhitekte iz Los Anđelesa, koga je Brando angažovao da izgradi prvo ekološki savršeno utočište na svetu na malom i nenaseljenom ostrvu Tahitija. Priča će se uglavnom odvijati između 1969. i 1974. godine, kada su Brando i Džadž proveli vreme na udaljenom ostrvu dok se glumac spremao za uloge u filmovima „Kum“ i „Poslednji tango u Parizu“.

Težak za saradnju

Zejn i pored toga što je glumio u jednom od najvećih filmova svih vremena, „Titaniku“, teško nalazi posao jer ga prati reputacija da je težak za saradnju, navodi City magazine. Njegova karijera se svela na tek po koje gostovanje i sporedne uloge u komedijima i akcionim filmovima.

Profimedia
 

Ostaje da vidimo da li će uloga u filmu „Waltzing with Brando“ to promeniti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike