Da li će Džek Nikolson doživeti sudbinu Marlona Branda? Svi zabrinuti za slavnog glumca

14.01.2023

09:30

0

Poslednji put viđen na utakmici Lejkersa

Da li će Džek Nikolson doživeti sudbinu Marlona Branda? Svi zabrinuti za slavnog glumca
Džek Nikolson - Copyright Profimedia

Proslavljeni glumac Džek Nikolson  koji ima 85 godina, već godinu dana se ne pojavljuje u javnosti. Poslednji put je viđen na utakmici svog omiljenog košarkaškog kluba Lejkersa pre godinu dana.

Od tada većinu vremena provodi sam u svojoj vili na Beverli Hilsu.

Profimedia
Džek Nikolson

Kako prenose mediji prijatelji slavnog glumca se plaše da njegove poslednje godine liče na dane njegovog prijatelja Marlona Branda, koji je umro kao samotnjak 2004. godine.

Deca su mu jedini kontakt sa svetom

- Brando je umro kao samotnjak nakon tako sjajnog života, a Džekovi prijatelji prave poređenja. Njegova ga deca posećuju, ali oni su mu jedini kontakt sa svetom -prenosi RadarOnline.

Krajem 2021. godine u medijima se pojavila informacija da glumac Džek Nikolson, kojeg mnogi obožavaju, pati od ozbiljne bolesti, a tada se oglasio njegov prijatelj.

Džek Nikolson/Profimedia
 

- Džek i ja smo prijatelji godinama i on više uopšte ne izlazi iz svoje kuće. Njegovi sin i ćerka se brinu o njemu. Fizički je dobro, ali mentalno nije najbolje. Zaista je jako tužno videti takvog glumca kao što je Džek da odlazi na ovaj način - rekao je glumčev prijatelj za “Radar Online”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike