Tom Kruz rizikuje život! U novom filmu izvodi smrtonosni skok - najopasniju vratolomiju u istoriji (VIDEO)

21.12.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Holivudski glumac poznat je po tome što sam, bez kaskadera, izvodi zastrašujuće i rizične scene

Tom Kruz rizikuje život! U novom filmu izvodi smrtonosni skok - najopasniju vratolomiju u istoriji (VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Tom Kruz za novi nastavak "Nemoguće misije" sprema još izazovnije vratolomije, a koliko one mogu biti opasne navodi se da njihovim izvođenjem "rizikuje da izgubi život“.

Holivudski glumac poznat je po tome što sam, bez kaskadera, izvodi najopasnije scene potrebne za snimanje, što smo posebno mogli da vidimo u filmovima „Top Gan“ i „Top Gan: Maverik“, kao i u brojnim nastavcima "Nemoguće misije".

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
 

Šta je BASE skok?

Upravo za najnoviji deo „Nemoguće misije“ koji nosi naziv "Dead Reckoning" Kruz sprema svoju najopasniju vratolomiju dosad. Radi se o BASE skoku s litice. BASE skokovi podrazumevaju padobranstvo, ali bez aviona, navodi klix.ba.

BASE predstavlja akronim nastao od reči zgrada, antena, raspon i zemlja na engleskom jeziku. U osnovi podrazumeva skakanje sa nebodera, visokih radio-tornjeva, mostova ili litica.

Najveća vratolomija u istoriji kinematografije

Ovog puta Tom je za svoj poduhvat odabrao liticu. Kratki video koji najavljuje sedmi nastavak filma prikazuje ovaj zastrašujući poduhvat, a na Jutjub kanalu Paramount Pictures ovaj poduhvat okarakterisali su kao "najveću vratolomiju u istoriji kinematografije".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike