Kako je Švarceneger prevario Stalonea i naterao ga da snimi najgori film u karijeri! (VIDEO)

25.04.2023

20:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je ostvarenje „Stop! Or My Mom Will Shoot“

Kako je Švarceneger prevario Stalonea i naterao ga da snimi najgori film u karijeri! (VIDEO)
Arnold Švarceneger i Silvester Stalone - Copyright Profimedia

Iako njegova karijera traje punih pedeset godina, Silvester Stalone je priznao da nisu svi njegovi filmovi postigli veliki uspeh, kao što je to, recimo, „Roki“, i čak je u jednom intervjuu izjavio da je glumio u jednom od najgorih filmova u Sunčevom sistemu.

U pitanju je ostvarenje „Stop! Or My Mom Will Shoot“ i, kako je rekao, bio je namamljen na ulogu tek nakon što je čuo da je njegov tadašnji veliki suparnik Arnold Švarceneger zainteresovan.

Profimedia
 

Daćemo to Staloneu!

Komedija iz 1992. godine prati Stalonea kao policijskog narednika koji mora da trpi svoju majku koja neprestano prekida njegove slučajeve. Švarceneger je kasnije priznao da se poigravao sa Staloneom:

- Pročitao sam scenario. Bio je veoma loš. Radio sam neke filmove koji su odmah otišli u đubre i to je bilo loše. Ali ovo je bilo jako loše. Rekao sam sebi da ću pustiti lažnu vest da imam ogroman interes. Znam kako to funkcioniše u Holivudu. Imao sam nameru da tražim mnogo novca, znajući da će producenti reći: „Daćemo to Staloneu. Možda ga možemo dobiti jeftinije“ - otkrio je Švarceneger.

Profimedia
 

Pljosnati crv bi napisao bolji scenario

Ubrzo nakon toga Stalone je snimio film koji je doživeo propast kod kritičara, iako je na blagajnama zaradio preko 70 miliona dolara, prenosi index.hr. Glumac još uvek duboko žali što je igrao u njemu.

- To je najgori film koji sam ikad snimio, možda jedan od najgorih u celom Sunčevom sistemu, uključujući vanzemaljske produkcije koje nikad nismo videli. Pljosnati crv bi mogao da napiše bolji scenario od „Stop! Or My Mom Will Shoot" - ogorčeno je rekao novinarima 2006. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike