Bred Pit rizikuje život zbog novog filma: Uradiće nešto neverovatno!

24.04.2023

17:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je uspeo da dobije specijalnu dozvolu da izveze krug za zagrevanje sa vozačima ne bi li scene bile uverljive

Bred Pit rizikuje život zbog novog filma: Uradiće nešto neverovatno!
Bred Pit - Copyright Profimedia

Zahvaljujući uspehu Netfliksovog serijala "Formula 1: Drive to Survive", najbrži cirkus na svetu je privukao mnogo novih fanova, a isti efekat bi trebalo da ima i novi film sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi, koji se realizuje u saradnji sa sedmostrukim F1 šampionom Luisom Hamiltonom, koji je jedan od producenata ovog ostvarenja.

Bred Pit/Profimedia
 

Film je najavljen u oktobru prošle godine, kada je popularni glumac boravio na stazi u Ostinu, gde se vozila trka za Veliku nagradu Amerike, a cilj je bio da se upozna s F1 svetom i stekne nova iskustva.

Riskantan potez

Prema najnovijim informacijama koje prenose svetski mediji, Bred Pit će zaista voziti bolid Formule 1, uz Hamiltona, na početku trke za Veliku nagradu Velike Britanije u Silverstonu, u julu ove godine. Glumac je uspeo da dobije specijalnu dozvolu da izveze krug za zagrevanje sa vozačima i sve snimi za potrebe filma na kojem trenutno radi, ne bi li scene bile uverljive.

Bred Pit/Profimedia
 

Ovaj potez je vrlo riskantan za organizatore, jer bez obzira na sve mere bezbednosti, uvek postoji šansa za probleme, nesreće i štete koje se broje u milionskim iznosima, pa i milijardama, prenosi Jutarnji list.

U filmu koji još nema naslov, Pit glumi veterana Formule 1 koji prekida svoju sportsku penziju da bi bio mentor mladom i nadarenom vozaču. Očekuje se da će biti prepun akcije i uzbuđenja kakve garantuje F1, "najbrži cirkus na svetu", a  u svetske bioskope bi trebalo da stigne sredinom sledeće godine.  

Profimedia
 

Inače, Bred Pit je poznat kao veliki obožavalac automobilskih trka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike