Kako izgleda srpska verzija serije "The Last of Us": Put do Doma zdravlja u Futogu (VIDEO)

27.03.2023

20:00

0

Za samo jedan dan ovaj snimak je postao vodeći na Jutjubu u Hrvatskoj

Kako izgleda srpska verzija serije "The Last of Us": Put do Doma zdravlja u Futogu (VIDEO)
The Last of Us - Copyright Profimedia

Jutjuber iz Novog Sada Miloš Milaković snimio je urnebesnu parodiju na popularnu seriju "The Last of Us". Ovaj jutjuber je poznat i po emisiji "Dnevnjak" koja se nalazi na njegovom Jutjub kanalu.

Pored njega u domaćoj verziji "The Last of Us" se pojavljuju  Milica Lukić, Marko Dorić, ali i Nikola Škorić, poznatiji kao Torbica iz "Državnog posla".

Profimedia
 

Prva sezona postapokaliptične serije "The Last of Us" je nedavno završena i oborila je sve rekorde gledanosti HBO kanala. Serija je adaptirana na osnovu istoimene video igre, a glavne uloge tumače Pedro Paskal i Bela Remzi.

Put do Doma zdravlja u Futogu

I dok u originalnoj seriji Paskal i Bela pokušavaju da se domognu Solt Lejk Sitija, u srpskoj verziji oni pokušavaju da se domognu Doma zdravlja u Futogu.

- Kakvo je ovo vreme, čas sunce, čas... Samo da se sve završi da odem u Grčku na ono ostrvo Lezbos, da odmorim jedno 20 dana...", govori Miloš na početku srpske verzije pa pita Milicu, odnosno Eli "ima li kakvu simpatiju".

Profimedia
 

- Moraš naći nekog mladog, zdravog, nezaraženog... Lakše će ti biti sad dok si mlada nego kasnije kad ostariš. Razumem da je teško naći muškarca, da sve odgovara, ali naći će se nešto", govori joj, dok ona pokušava da mu objasni da je muškarci ne zanimaju. "Ali ja volim bre...", pokušava da izgovori dok je Miloš ućutkuje.

Na putu sreću Nikolu Škorića koji pokušava da im objasni da nije zaražen, dok ga oni razumeju da je "nadražen".

Profimedia
 

Parodija je toliko oduševila one koji prate Jutjub u Hrvatskoj da je u manje od 24 sata dospela među vodeće emisije, prenosi Nacional.

"Legendarno, koji kvalitet, humor, tema, glumci sve na mestu svaka čast", "Odlično, bolje od originala", "Ovih devet minuta je bolje od 90 posto filmova i serija na našem tržištu", "Meni je ovo bolje od serije i igre zajedno, svaka čast", "Ovo je remek-delo", "Bolje od HBO-ove serije", samo su neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike