Jeziva replika automobila u kome je poginula Dajana: Da li će serija „Kruna“ ipak prikazati trenutak smrti? (FOTO)

21.03.2023

09:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Šesta sezona se trenutno snima, a mnogo toga već podiže buru u javnosti posebno kada se radi o stravičnoj nesreći u kojoj je princeza izgubila život

Jeziva replika automobila u kome je poginula Dajana: Da li će serija „Kruna“ ipak prikazati trenutak smrti? (FOTO)
Princeza Dajana - Copyright Profimedia

Jedna od najgledanijih Netfliksovih serija „Kruna“ iz sezone u sezonu izaziva oprečne reakcije i kontroverze zbog izvrtanja istine i istorijskih činjenica, i nalazi se među vodećim temama u svetskim medijima i na društvenim mrežama, što je i te kako bilo izraženo tokom prethodne, pete sezone.

Profimedia
 

Šesti i ujedno poslednji nastavak se trenutno snima, a mnogo toga već podiže buru u javnosti posebno kada se radi o princezi Dajani, s obzirom na to da će u ovoj sezoni biti prikazana njena pogibija.

Profimedia
 

Replika smrskanog mercedesa

Iako je Netfliks nekoliko puta isticao da trenutak sudara u kome je legendarna princeza izgubila život neće biti prikazan, prema najnovijim informacijama koje prenosi Dejli mejl izgleda da to neće biti tako.

Naime, objavljena je fotografija replike smrskanog mercedesa u kome je Dajana poginula, a koji se nalazi u studiju u Velikoj Britaniji gde se serija snima.

 

 

Izvor Dejli mejla naglašava da se ovo mnogima neće svideti, posebno što je uništeni automobil gotovo identičan do najsitnijih detalja, ističući da će kraljevska porodica će biti posebno uznemirena.

Da li je disklejmer bio samo obmana?

2020. godine je pokrenuta kampanja kojom se od popularnog striming servisa zahtevalo da milionima gledalaca „Krune“ širom sveta jasno stavi do znanja da je u pitanju fikcija, zbog čega se Netfliks prošle godine kao odgovor na kampanju ogradio "disklejmerom", odnosno odricanjem od odgovornosti.

Profimedia
 

Ipak, uprkos tome, u petoj sezoni je prikazan čuveni Dajanin intervju koji je na prevaru od nje dobio bivši novinar BBC-ja Martin Bašir, tako da je vrlo moguće da će se u šestoj sezoni prikazati i trenutak saobraćajne nesreće u Parizu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike