Sve tajne šeste sezone "Krune": Bivši momak Kejt Midlton i početak ljubavi sa Vilijamom (FOTO/VIDEO)

20.03.2023

20:01

0

Deo radnje odvija se na Univerzitetu na kojem su se princ i princeza od Velsa upoznali 2001. godine

Sve tajne šeste sezone "Krune": Bivši momak Kejt Midlton i početak ljubavi sa Vilijamom (FOTO/VIDEO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Studenti sa Univerziteta St. Andrews, koji su pohađali princ Vilijam i Kejt Midlton, podelili su snimak koji je nastao na snimanju serije "Kruna".

Snimanje šeste sezone je u toku, a deo radnje odvija se na Univerzitetu na kojem su se princ i princeza od Velsa upoznali 2001. godine.

Video zapisi objavljeni na TikToku prikazuju Meg Belami i Eda Mekveja, koji glume Kejt Midllton i princa Vilijama.

Profimedia
Princ Vilijam i Kejt Midlton na dodeli Bafta nagrada

Bivša ljubav Kejt Midlton

Na jednom viralnom snimku, Meg se drži za ruke s glumcem Olijem Greenom, koji je, čini se, odabran za ulogu jednog od Kejtinih bivših momaka.

Naime, pre nego što su princ i princeza od Velsa postali par, Kejt se zabavljala sa studentom četvrte godine prava Rupertom Finčom.

Isečak od 15 sekundi, koji je snimila jedna studentkinja, prikazuje Meg koja stoji na ulazu u zgradu Univerziteta. Glumica koja glumi Kejt sa smeškom pozdravlja Vilijama, koji prolazi pokraj njih. Nakon što prođe kraj para, Vilijam se okreće i gleda u Kejt.

Profimedia
Scena sa snimanja šeste sezone "Kruna"

Jedni hoće da budu statisti, drugi nezadovoljni

Video je oduševio studente i, kako se može čuti u snimku, oni navijaju za glumačku ekipu.

Prema pisanju Daily Maila, neki su navodno molili Netfliks da im dopusti da budu statisti u seriji, dok su drugi nezadovoljni jer ih snimanje ometa u učenju.

Netfliks je pre dve godine objavio da će "Kruna" biti završena nakon šest sezona.

Glavni glumci iz pete sezone igraće i u poslednjoj. Elizabet Debicki  će se pojaviti kao Dajana i to u scenama koje prikazuju poslednje dane života pokojne princeze.

Profimedia
Meg Belami kao Kejt Midlton

Šta donosi šesta sezona "Krune"?

Šesta sezona "Krune" počinje u leto 1997. godine, jer se peta završila neposredno pre nego što su se princeza Dajana i Dodi Fajed prvi put sreli.

Ostatak sezone slediće formulu serije koja prikazuje otprilike deset godina života kraljevske porodice, uključujući prvi susret Vilijama i Kejt, kao i mandat Tonija Blera kao premijera.

Takođe, verovatno će se serija dotaknuti smrti princeze Margarete i Kraljice Majke, 2002. godine, koje su se dogodile u razmaku od nekoliko meseci tokom godine zlatnog jubileja kraljice Elizabete II.

Profimedia
Sa snimanja šeste sezone serija "Kruna"

Šesta sezona će prikazati i proslavu 50. rođendana Kamile Parker koja se zaista dogodila i to samo mesec dana pre tragedije princeze Dajane.

Sama rođendanska proslava će u seriji biti prikazana  kao gala veče, sa šatorom, palmama, rođendanskom tortom i na kraju zajedničkim plesom.

Profimedia
Scena sa snimanja šeste sezone "Kruna"

Šesta sezone "Krune" se bavi i periodom posle Dajanine pogibije ali sama saobraćajna nesreća koja je dovela do njene smrti neće biti prikazana u seriji.

Umesto toga, priča će se fokusirati na trenutke koji su doveli do tragedije i posledice koje su usledile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike