Plašili smo se da stignemo do ove tačke: Netfliks strepi od snimanja scene pogibije princeze Dajane (FOTO)

13.10.2022

06:05

0

Glumica Elizabet Debicki igra legendarnu princezu u šestoj sezoni serije „Kruna“

Plašili smo se da stignemo do ove tačke: Netfliks strepi od snimanja scene pogibije princeze Dajane (FOTO)
princeza dajana - Copyright Princeza Dajana/Profimedia

Sve je veći osećaj strepnje zbog scene u seriji "Kruna" dok se tim koji stoji iza popularne Netfliksove drame priprema da snimi trenutke koji su doveli do smrti princeze Dajane, u Parizu 1997. godine.

Kako navodi Deadline, scene će biti snimljene za dve nedelje, a glumica Elizabet Debicki igra legendarnu princezu u šestoj sezoni serije.

Elizabet Debicki kao princeza Dajana, serija “Kruna”/Profimedia
 

Кako je ranije izjavio tvorac "Krune" Piter Morgan, saobraćajna nesreća koja je dovela do Dajanine smrti neće biti prikazana u seriji. Umesto toga, priča će se fokusirati na trenutke koji su doveli do tragedije i posledice koje su usledile.

- Plašili smo se da stignemo do ove tačke. Odbrojavamo ove dve nedelje, i dok mirno nastavljamo dalje, fer je priznati da postoji određena anksioznost, osećaj da hodate po ivici - navodno je izvor iz produkcije rekao za Deadline.

Princeza Dajana/Profimedia
 

Dajana je poginula 31. avgusta 1997. u tunelu Pont de l’Alma u Parizu, dok je njen vozač bežao od paparaca. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginuo je i  njen saputnik Dodija al Fajed i vozač Henri Pol. Dajanin telohranitelj Trevor Ris-Džons jedini je preživeo nesreću, ali je zadobio ozbiljnu povredu glave.

Automobil u kom je stradala princeza Dajana posle udesa, Foto: Profimedia
 

Izvor je ponovio za Deadline da sam sudar neće biti prikazan.

Takođe je objavljeno da će epizoda uključivati scene u kojima princ Čarls, koga glumi Dominik Vest, stiže u Pariz kraljevskim avionom da preuzme Dajanino telo i vrati ga kući u London. U međuvremenu, fokus će biti na usputnom rasizmu francuskih vlasti prema Mohamedu al Fajedu dok uzima kovčeg u kojem se nalazi njegov sin.

Profimedia
 

Očekuje se da će snimanje šeste sezone biti završeno u maju ili junu 2023. godine. Datum emitovanja tek treba da bude objavljen. Peta sezona premijerno počinje da se prikazuje na Netfliksu 9. novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike