Novi detalji iz života Čarlsa i Kamile u šestoj sezoni "Krune": Urnebesni ples (VIDEO)

28.12.2022

12:00

0

Dominik Vest koji glumi tadašnjeg princa a sadašnjeg kralja najavio je još jednu zanimljivu scenu

Novi detalji iz života Čarlsa i Kamile u šestoj sezoni "Krune":  Urnebesni ples (VIDEO)
Kralj Čarls i Kamila - Copyright AP Photo/Martin Meissner

Peta sezona "Krune" koja se nedavno završila, a koji obuhvata period devedestih godina, donela je niz zanimljivih priča, intrigantnih likova, ali i jednu veoma zanimljivu scenu na kraju epizode "Put napred"  brejk dens princa Čarlsa na dobrotvornoj akciji, koji se zaista dogodio, doduše osamdesetih godina.

Dominik Vest koji glumi tadašnjeg princa a sadašnjeg kralja u petoj i šestoj sezoni najavio je još jednu Čarlosvu plesnu scenu.

Proslava 50. rođendana Kamile Parker

Reč je o proslavi 50. rođendana Kamile Parker koja se zaista dogodila i to samo mesec dana pre tragedije princeze Dajane.

Sama rođendanska proslava će u seriji biti prikazana  kao gala veče, sa šatorom, palmama, rođenfanskom tortom i na kraju zajedničkim plesom.  

Profimedia
 

- Olivija je bila tako smešna, u tom zajedničkom plesu. Dok sam razmišljao na koga me podseća setio sam se, da me podseća na čuveni ples Terez Mej - ispričao je Vest, kako izgleda zajednički ples sa Kamilom u izvođenju glumice Olivije Vilijams, koja je igra.

Ples Tereze Mej

Reč je o čuvenom plesu britanske premijerke Tereze Mej na jednoj konferenciji 2018. godine kada je silazila sa bine na kojoje j upravo održala govor.

Profimedia
 

Šesta sezone "Krune" se bavi periodom posle Dajanine pogibije ali sama saobraćajna nesreća koja je dovela do Dajanine smrti neće biti prikazana u seriji.

Umesto toga, priča će se fokusirati na trenutke koji su doveli do tragedije i posledice koje su usledile.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike