Potresna objava Radoša Bajića: U selu gde je snimana čuvena serija više nema nikoga, samo tuga (FOTO)

20.03.2023

12:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je posetio mesto i kuću koje nikada neće zaboraviti

Potresna objava Radoša Bajića: U selu gde je snimana čuvena serija više nema nikoga, samo tuga (FOTO)
Radoš Bajić u seriji "Selo gori, a baba se češlja" - Copyright Promo/Contrast studios

Serija „Selo gori, a baba se češlja“ svojevremeno je oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji i stekla status jedne od najomiljenijih, a njena popularnost je bila velika i u ostatku regiona.

Sedamnaest godina je prošlo od kada je pala prva klapa ovog projekta iza kog je stajao Radoš Bajić, koji je ovom serijom ostvario jedan od najvećih uspeha u karijeri, potpisujući se i kao producent i reditelj i igrajući ulogu čuvenog Radašina.

Promo / Contrast studios
 

Izuzetnu glumačku ekipu činili su Olga Odanović, Ljiljana Stejpanović, Milorad Mandić Manda, Nenad Okanović, Dragan Nikolić, Nela Mihailović, Mirko Babić i mnogi drugi.

Odlasci su tužni...

Nažalost, mnogi od njih više nisu među nama, a Radoš je sedam godina posle završetka snimanja posetio Petlovac i svoju kuću iz serije, tačnije selo Kukljin u okolini Kruševca.

Promo / Contrast studios
 

Glumac je veoma emotivnom objavom na svom Instagram profilu izrazio tugu, jer danas na mestu gde je nekada sve prštalo od života gotovo da nema nikoga.

 

 

„I tako... Odlasci su tužni, a ponovni susreti setni, nostalgični i emotivni. Posle 17 godina od početka i 7 od završetka snimanja “SELA GORI” - danas sam ponovo obišao svoju kuću u Petlovcu, to jest u selu Kukljin nedaleko od Kruševca. Nema više Mande, nema Žote i sudije Velibora, nema Dragojla, ni Đode, ni inspektora Kecića, ni Mitra iz Dubiča - ali je sećanje na njih živo i nezaboravno. Nema ni našeg domaćina Rake Petrovića, ni njegovog sina Radeta…Tuga…Dočekala me naša Cana, koja nas je za deceniju snimanja stotinama puta gostila sa najboljim krofnama, mekikama i gibanicom…Uz poneku suzu dok me ispraćala rekla je: ’Dođite, dođite svi’. O tome šta sam joj odgovorio - drugi put“, napisao je Radoš Bajić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike