Predviđanja astrologa za večeras: Obaranje rekorda, borba titana i bar jedan skandal na dodeli Oskara

12.03.2023

21:00

0

Očekuje nas emotivno i zabavno veče, od samog početka do kraja ceremonije

Predviđanja astrologa za večeras: Obaranje rekorda, borba titana i bar jedan skandal na dodeli Oskara
Copyright Profimedia

Večeras ćemo konačno saznati ko je sve osvojio Oskara. 

Najveći favoriti su već poznati kao i kvote na kladionicama, a šta kažu astrolozi? Da podsetimo, prediktivna astrologija se koristi vekovima uoči velikih globalnih događaja.

Od ovoga se nije odustalo ni u savremenom dobu, posebno kada je reč o događaju kao što je dodela Oskara tokom koje milion ljudi željno iščekuju da vide pobednika sa najpoznatijom žutom statuom u ruci.

Profimedia
 

Još jedan "trenutak Vila Smita"

Ovog puta svetski mediji su konsultovali astrološkinju Kejlu Marfi kojoj prilično uspešno idu predviđanja pa je tako uspela da predvidi Rijaninu trudnoću uoči čuvenog Superboula.

Prema rasporedu zvezda ona predviđa emotivno i zabavno veče, od samog početka do kraja ceremonije.

Nebo je večeras posebno naklonjeno filmskim zvezdama koje bi trebalo biti upisane u istoriju "postavljajući rekorde".

Profimedia
 

Astrolozi kažu da raspored zvezda za večeras otvara mogućnost za još jedan "trenutak Vila Smita", odnosno skandal i kontroverzu van scene.

Večerašnji aspekti na nebu bi mogli da dovedu do neočekivane ili neželjene pažnje na društvenim mrežama.

- Kladim se da će jedan veliki trenutak sa Oskara postati viralan na društvenim mrežama. Bilo da je reč o nečemu dirljivom, smešnom ili kontroverznom - kaže Marfi koja je ubeđena da će voditelj komičar Džimi Kimel izgovoriti neku šalu izvan svih protokola.

Smele i seksi kombinacije

Što se tiče crvenog tepiha, koji je ove godine u šampanj boji, astrološkinja predviđa da će na njemu dominirati energija Marsa sa "smelim i seksi odevnim kombinacijama".

Od svih filmova zvezde su prema predviđanjima astrologa najviše naklonjene filmu "Sve u isto vreme" koji je favorit kako među publikom, tako i na kladionicama.

Profimedia
Kejt Blanšet

U kategoriji za najboljeg glumca prilično je tesno ali izgleda da su zvezde najviše naklonjene Ostinu Batleru koji glumi kralja rokenrola u filmu "Elvis".

Međutim zvezde večeras neće napuštati ni Brendana Frejzera koji je nominovan za ulogu u filmu "Kit". Tako da se ovde očekuje prava "borba titana ". Saznaćemo krajnji ishod.

Što se tiče glumica jednako povoljan raspored zvezda na nebu imaju glumica Mišel Jeo za ulogu u filmu "Sve u isto vreme" kao i Kejt Blanšet za ulogu u filmu "Tar".

Pa neka zabava uz blagoslov zvezda počne!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike