Hju Džekmen „zapalio“ društvene mreže: Moj život bi u sledećih godinu dana bio nepodnošljiv (VIDEO)

06.01.2023

08:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni holivudski glumac je imao neobičnu molbu za Akademiju filmskih umetnosti i nauka

Hju Džekmen „zapalio“ društvene mreže: Moj život bi u sledećih godinu dana bio nepodnošljiv (VIDEO)
Hju Džekman - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Hju Džekmen objavio je video na svojim društvenim mrežama u kom moli Akademiju da ove godine ne nominuje njegovog kolegu Rajana Rejnoldsa za Oskara.

Rejnolds je u užem izboru za nominaciju za najbolju pesmu „Good Afternoon“ iz božićnog filma „Spirited“ (nova verzija „Božićne priče“), u kom glumi sa Vilom Farelom, ali Džekmen ih sada preklinje da mu ne daju tu nominaciju, navodi index.hr.

Profimedia
 

- Super mi je bio „Spirited“ kao film, gledao sam ga sa celom porodicom i zaista smo uživali. Volim Farela, volim Oktaviju Spenser, a odlična mi je i pesma „Good Afternoon“. Smejao sam se tokom celog filma i briljantan je - započeo je Džekmen, pa nastavio u malo drugačijem tonu.

Nemojte ga uzimati u obzir kod nominacija za Oskara

- Međutim, preklinjem vas iz sveg srca, nemojte uzimati Rajana Rejnoldsa u obzir kod nominacija za Oskara. Kada bi Rejnolds bio nominovan u kategoriji za najbolju pesmu, moj život bi u sledećih godinu dana bio nepodnošljiv - rekao je glumac i dodao:

- Vidite, ja moram s Rejnoldsom da snimam „Wolverine“ i „Deadopool“ sledećih godinu dana. Kada bi on dobio tu nominaciju, bilo bi nemoguće snimati s njim i to bio postao veliki problem - izjavio je Džekmen.

 

 

Naravno, sve ovo je bila šala. Rejnolds i Džekmen, koji su odlični prijatelji, javno se provociraju i troluju već godinama, na sveopšte oduševljenje svojih obožavalaca, a izuzetak nije ni ovaj Hjuov poslednji video. Rajan je na svom Instagramu već podelio ovaj video i ostavio šaljiv komentar.

Profimedia
 

„Znam da je još rano, ali Good Afternoon i tebi gospodine Džekmen“, napisao je Rejnolds.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike