Al Paćino i Džoni Dep snimaju zajedno film: Priča o turbulentnih 48 sati života slavnog slikara

15.08.2022

15:00

0

Nakon 25 godina čuveni glumac će ponovo režirati

Al Paćino i Džoni Dep snimaju zajedno film: Priča o turbulentnih 48 sati života slavnog slikara
IMG-bbd00411fcc075b11a8a34665684388b-V - Copyright Profimedia

Džoni Dep će se nakon 25 godina i režije filma "Brave" u kojem je igrao sa Marlonom Brandom, ponovo latiti režiserske palice.

Kako magazin "Holivud Reporter" ekskluzivno saznaje Džoni Dep će režirati i producirati film o slavnom italijanskom slikaru Amedeu Modiljaniju. Jedan od producenata  filma biće i čuveni Al Paćino.

- Saga o gospodinu Modiljaniju je ona za koju sam neverovatno počastvovan, i iskreno ponizan pred zadatakom da je iznesem na ekran - izjavio je Dep.

Profimedia
 

Inače ovaj film neće biti kompletna biografija slavnog slikara. Priča filma prolazi kroz turbulentnih 48 sati koji će postati prekretnica u životu slikara.

Amedeo Modiljani važi za jednog od najvažnijih italijanskih slikara 20. veka. Njegov stil je prepoznatljiv po erotici i portretima žena izduženog lica i figure.

Zanimljivo je da se i sam Džoni Dep, ponekad bavi slikanjem.

- Ono što najviše volim da slikam su lica, oči. Uvek imate tu želju da vidite šta se dešava iza nečijih očiju, da vidite emociju - izjavio je Dep jednom prilikom za Vanity Fair.

Profimedia
 

Inače, Dep je trenutno angažovan na snimanju filma u kojem u istorijskoj ljubavnoj priči glumi Luja XV. Film je počeo da se snima krajem jula i prvi je Depov film nakon tri godine i suđenja sa Amber Herd.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike