Kako je izgledala toksična veza Džonija Depa i Amber Herd: Objavljen trejler filma o suđenju veka (VIDEO)

29.09.2022

09:00

0

"Ovo nije život, niko ne bi trebalo da prolazi kroz ovo"

Kako je izgledala toksična veza Džonija Depa i Amber Herd: Objavljen trejler filma o suđenju veka (VIDEO)
Amber Herd i Džoni Dep - Copyright Profimedia

Kanal Tubi je objavio zvaničan trejler za film “Hot Take: The Depp/Heard Trial” o suđenju između Džonija Depa i Amber Herd kao i njihovoj vezi. Film će biti prikazan 30. septembra na ovom besplatnom kanalu koji se finansira od reklama.

Sudeći po trejleru, cilj filma  je da izbalansirano predstavi obe strane kontroverzne priče o nekadašnjem bračnom paru, piše magazin Vairety.

Scenario za projekat napisao je Gaj Nikoluči. Radnja neće biti fokusirana samo na razvod, već i istoriju toksične veze između Depa i Herd koja je prethodila razvodu. Džonija Depa igra Mark Hapka, a Amber Herd, Megan Davis.

Profimedia
 

- Ovo nije život, niko ne bi trebalo da prolazi kroz ovo - kaže glumac Mark Hapka, kao Džoni Dep u filmu.

U jednoj od sledećih scena Amber govori: "Imam pravo da kažem šta mi se dogodilo".

Podsetimo, Džoni Dep je tužio Amber Herd za klevetu zbog autorskog teksta iz 2018. godine u magazinu The Washington Post, gde je govorila o tome da je preživela porodično nasilje.

Amber Herd Profimedia
 

Iako se njegovo ime ne spominje u članku, glumčevi advokati tvrdili su da ona lažno implicira da ju je on seksualno i fizički zlostavljao u njihovom braku. Amber je podnela protivtužbu, tvrdeći da je Dep pokrenuo klevetničku kampanju protiv nje.

Suđenje se završilo u junu tako što je porota stala na stranu Depa, kojem je dodeljeno deset miliona dolara odštete i pet miliona kaznene odštete. Herdova je dobila dva miliona dolara za protivtužbu protiv glumca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike