Država, služba, ulica, belo, ubistva, otmice, pi*ke lepe materine: Stiže „Južni vetar: Na granici“ (FOTO/VIDEO)

14.12.2022

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Novih 12 epizoda emitovaće se od februara sledeće godine

Država, služba, ulica, belo, ubistva, otmice, pi*ke lepe materine: Stiže „Južni vetar: Na granici“ (FOTO/VIDEO)
Serija "Južni vetar: Na granici" - Copyright Promo/Nemanja Miščević

Potpuno nepredvidiv zaplet, snimanje u više evropskih zemalja, najveće svetske i domaće glumačke zvezde - najkraće opisuju novu sagu najgledanijeg domaćeg projekta „Južni vetar“, čiji nas nastavak očekuje kroz 12 novih epizoda TV serije pod nazivom „Na granici“.

Posle 100 snimajućih dana, autorska i glumačka ekipa danas je objavila prvi tizer serijala koji će u Srbiji premijerno biti emitovan od februara 2023. godine.

Promo/Nemanja Miščević
 

U svom nastavku, “Južni vetar: Na granici”, kreatora Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila - Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i junaci serije.

Maraševi poslovi ugrožavaju njegovu egzistenciju

U drugom delu serijala snimanom na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj i Rusiji, kao i na granicama Italije i Finske, pratimo vođu srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, čiji poslovi sve više ugrožavaju njegovu egzistenciju.

Međunarodnu glumačku podelu čine holivudske i ruske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i Oksana Akinšina i Aleksej Guskov, uz već dobro poznatog Italijana Paskvala Espozita, dok ekipu domaćih glumaca predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Stefan Kapičić.

Promo/Nemanja Miščević
 

Za celokupnu produkciju ovako zahtevnog projekta posebno su zaslužni producenti serije Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Kvalitet “Južnog vetra” potvrđuje i to što je prvi put u istoriji projekat sa Balkana dobitnik sredstava za produkciju igrane TV serije u kategoriji za TV i onlajn sadržaj, na fondu potprograma MEDIA Kreativna Evropa.

TV serija “Južni vetar: Na granici” snimljena je u produkciji Režim i Archangel Digital Studios u koprodukciji sa Telekomom Srbija i RTS-om, kao i producentskim kućama Film District, Archangel Studios, Telefilm (Hrvatska) i A-LAB produkcijom (Italija), uz podršku partnera Mediaslovo i OKKO.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike