Neodoljive komšije osvajaju bioskope: Neverovatan uspeh "Komedije na tri sprata" (VIDEO)

12.12.2022

16:00

0

Originalna priča, kao i vrhunska glumačka podela, doprineli su pozitivnim kritikama gledalaca

Neodoljive komšije osvajaju bioskope: Neverovatan uspeh "Komedije na tri sprata" (VIDEO)
Copyright Komedija na tri sprata Promo/Emilija Stanišić

Filmska priča “Komedija na tri sprata” prevazilazi sva očekivanja i postiže neverovatan uspeh - od početka bioskopskog života pogledalo ga je više od 80.000 gledalaca.

Zbog velikog interesovanja, bioskopska distribucija će uskoro biti proširena i u regionu, te će publika u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji moći da uživa u filmu već od januara 2023.

Originalna priča, kao i vrhunska glumačka podela, doprineli su pozitivnim kritikama gledalaca, koji su uživali u komičnim i često suludim avanturama stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade u Beogradu.

Promo/Emilija Stanišić
 

Svi se bave svojim problemima

Na veliko platno, sve to su doneli bardovi Slobodan Boda Ninković i Jelisaveta Seka Sablić, Vesna Trivalić i Dragan Gagi Jovanović, uz brilijantne role Nataše Tapušković, Ljubomira Bandovića, Miodraga Radonjića, Vanje Nenadić i Pavla Mensura. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

- Zajednička tema svih junaka je otuđenost. Svi se bave svojim problemima i svako ima nenormalne stvari koje mu se dešavaju u životu, a niko ne obraća pažnju na zgradu i zajednicu koju su zapustili - rekla je rediteljka sandra Mitrović o filmu.

Komedija na tri sprata Promo/Emilija Stanišić
 

Spektakularna scena u vodi

Prema njenim rečima, poruka filma je da "živimo u brzom vremenu i nemamo vremena za ljude koji su dobronamerni, svuda su oko nas, a stavljamo ih na stranu, nadajući se da će uvek biti tu".

Najzahtevniji deo filma sniman je u vodi, a najveći deo budžeta je potrošen na poslednjih 20 spektakularnih minuta.

- Izgradili smo deo seta u bazenu i onda potopili sve što smo izgradili. Izgledalo je nenormalno dobro. Ulaziš u bazen, vidiš deo seta na kome si snimao dva meseca. Nismo znali šta će se desiti kada se pusti voda. Niko to nije radio ranije. Uveravali su nas da će biti sve dobro. I bilo je - ističe Mitrovićeva.

Komedija na tri sprata Promo/Emilija Stanišić
 

Prema njenim rečima, "glumci su bili fenomenalni" jer je "toliko loženje kad radiš nešto novo i drugačije i svi su bili euforični".

 Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike