Biković objavio fotografiju koja je „zapalila“ Instagram: Da li će Kifla zauzeti Baćino mesto u „Južnom vetru“? (FOTO)

30.07.2022

08:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Pored holivudskih zvezda Vilijama Boldvina i Erika Robertsa, ekipi se pridružio i naš popularni glumac Andrija Kuzmanović

Biković objavio fotografiju koja je „zapalila“ Instagram: Da li će Kifla zauzeti Baćino mesto u „Južnom vetru“? (FOTO)
Južni vetar 2 (31) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U drugoj sezoni serije „Južni vetar“ pod nazivom „Na granici“, koja se uveliko snima, radnja će se bazirati na izgradnji Južnog toka, čiji deo treba da prođe kroz Srbiju, što će postati okosnica još jednog sukoba između Istoka i Zapada.

Miodrag Radonjić i Miloš Biković ATA Images/Antonio Ahel
 

U toj priči Petar Maraš će voditi bitku za povratak vođstva nad srpskim podzemljem, preduzimajući rizične poteze, uključujući i ucenu vlasti ne bi li pobedio u ratu koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa Crveni koga igra Aleksandar Berček.

Pored holivudskih zvezda Vilijama Boldvina i Erika Robertsa, ekipi se pridružio i naš popularni glumac Andrija Kuzmanović koji igra ulogu Kifle - sudeći po nekim ranijim navodima u medijima, novog Maraševog partnera.

Miloš Biković je na Instagramu objavio prvu fotografiju novog tandema u „Južnom vetru“, a na koji način će, i da li će Kuzmanović preuzeti tron popularnog Baće, koga uspešno igra Miodrag Radonjić, ostaje da vidimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Nove epizode serije "Južni vetar: Na granici" nastaju u produkciji "Archangel digital", "Mediaslovo studio" i "Ökko" iz Rusije, "Režim", "Film distrikta" i Telekoma Srbija, a pratićemo ih na Superstaru i RTS-u.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike