Mračni likovi sa kojima ne želite da se upoznate: Roberts i Boldvin o svojim ulogama u „Južnom vetru“ (FOTO)

23.06.2022

10:30

0

Njihovo prijateljstvo traje preko 30 godina, a obojica prvi put snimaju u Srbiji

Mračni likovi sa kojima ne želite da se upoznate: Roberts i Boldvin o svojim ulogama u „Južnom vetru“ (FOTO)
Boldvin Roberts - Copyright Vilijam Boldvin i Erik Roberts ATA Images/Antonio Ahel

Holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju druge sezone serije "Južni vetar: Na granici", a juče su razgovarali sa novinarima u sedištu produkcije Archangel Digital, koja je uz Film District, RTS i Telekom Srbija producent celog projekta.

Roberts je naglasio da nikada pre nije bio u našoj zemlji i da do sada nije imao prilike da upozna karakteristike ljudi koji žive u Beogradu, kao ni naše običaje.

- Moj boravak u Srbiji se, za sada, sveo na put od hotela u kojem sam smešten do seta na kojem se serija snima - kaže poznati holivuduski glumac i naglašava da je na snimanju sreo odlične glumce.

Erik Roberts ATA Images/Antonio Ahel
 

- Srbija ima izuzetne glumce. Drago mi je da delim set sa njima - rekao je Roberts i dodao da nikada pre nije video neki film produciran u Srbiji.

- Na snimanje ove serije sam stigao na osnovu scenarija. Lik koji oživljavam u Srbiji je s jedne strane sjajan čovek, a s druge težak karakter sa kojim ne želite da upoznate. On nije zao, ali čini gadne stvari zbog posla kojim se bavi. Veoma je inteligentan, pametan i sračunat - otkriva Roberts.

Erik Roberts ATA Images/Antonio Ahel
 

Kako kaže, rad sa različitim rediteljima ne može da upoređuje.

- To je kao kada upoređujete izlaske sa lepim ženama. Moji prijatelji su glumci. Alek Boldvin je moj dobar prijatelj i drago mi je što sa njegovim bratom Bilijem delim set u Beogradu. Znamo se 30 godina. Obožavam Bilija - napomenuo je glumac i dodao da je uvek uznemiren kada je prvi dan na setu.

- Tako je i ovde u Beogradu... Imao sam malu tremu prvog dana.

Erik Roberts ATA Images/Antonio Ahel
 

Vilijam Bili Boldvin kaže da je u Beograd stigao preko njegovog prijatelja, holivudskog producenta Andreje Iervolina koji je u Novom Sadu otvorio Studio za animaciju.

- Radili smo pet ili šest filmova u poslednjih nekoliko godina. On je moj prijatelj. Nikada nisam radio u ovom kraju sveta, ali u Beogradu živi moj dobar prijatelj Nenad Lalović. Siguran sam da radimo odličnu seriju. Drago mi je što sam uspeo da posetim Balkan koji je „Južni vetar“ potpuno zapalio - rekao je Boldvin i dodao da će se vratiti u Beograd početkom oktobra.

Vilijam Boldvin ATA Images/Antonio Ahel
 

- Posetiću Svetski šampionat u rvanju koji će se odigravati ovde. Tada ću se vratiti i snimanju serije. Lik koji igram je izuzetno mračan što nisam imao prilike da radim u dosadašnjoj karijeri. Zajedno sa Erikom se izuzetno zabavljam sa snimanju - kaže Boldvin i otkriva da je po dolasku u Njujork, u potrazi za karijerom upoznao divnu devojku koje tek tri nedelje bila u tom gradu.

Vilijam Boldvin i Miloš Biković ATA Images/Antonio Ahel
 

- Bila je to Džulija Roberts koja se iz Džordžije doselila u Njujork - rekao je glumac i dodao da je sa Džulijom i Erikom postao dobar prijatelj tokom osamdesetih godina prošlog veka i da to prijateljstvo traje do danas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike