Velike holivudske zvezde stigle u Beograd na snimanje „Južnog vetra“: Ekipi se pridružuju ovi glumci (FOTO)

19.06.2022

09:01

0

Fotografiju sa dvojicom glumaca na Instagramu je objavio reditelj Miloš Avramović

Velike holivudske zvezde stigle u Beograd na snimanje „Južnog vetra“: Ekipi se pridružuju ovi glumci (FOTO)
Copyright Promo/Nemanja Miščević

Holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju projekta "Južni vetar: Na ivici".

Fotografiju sa dvojicom glumaca u jednom hotelu u centru prestonice na Instagramu je objavio reditelj Miloš Avramović.

- Dobrodošli gospodine Boldvin i gospodine Roberts - napisao je on.

 

 

Podsetimo, pre nekoliko dana je potvrđeno da će Erik Roberts, inače rođeni brat popularne glumice Džulije Roberts, igrati američkog agenta u drugoj sezoni serije "Južni vetar", i to umesto holivudskog glumca Majkla Medsena, kako je prvobitno planirano.

Razlog odustajanja Majkla Medsena od snimanja "Južnog vetra" je porodična tragedija. Naime, njegov sin Hadson Li je u januaru ove godine izvršio samoubistvo, zbog čega glumac još uvek nije spreman da se vrati poslu.

Profimedia
 

- Majkl je i dalje u dubokoj žalosti i zato je otkazao angažman u svim projektima, i potpuno se povukao iz javnosti. Nakon što je obavestio producente "Južnog vetra" da ipak neće učestvovati u projektu, oni su odmah krenuli da mu traže zamenu i izbor je pao na Erika Robertsa.

Erik Roberts je ogromnu popularnost stekao još '80-ih godina, a njegovu karijeru čini na desetine uloga u velikim filmskim ostvarenjima. 1985. godine nominovan je za Oskara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Runaway Train", a dobitnik je filmske nagrade BSFCA za najboljeg glavnog glumca u filmu "Star 80".

Erik Roberts/Profimedia
 

Kada su u pitanju njegovi uslovi, nije tražio ništa specijalno, osim toga da ima svoju prikolicu u kojoj će boraviti i spremati se tokom snimanja serije.

Vilijam Boldvin/Profimedia
 

Vilijam Bili Boldvin jedan je od četvorice braće Boldvin. Tokom devedestih igrao je u filmovima "Tanka linija smrti", "Povratni udar" i hororu "Virus" pored Džejmi Li Kertis i Donalda Saterlenda, kao i u erotskom trileru "Sliver"  sa Šeron Stoun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike