Glumci ga obožavaju, igrao je u više od 100 filmova, a ime je dobio zbog nečega što nosi oko vrata: Najpoznatiji holivudski beskućnik (FOTO)

11.12.2022

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Postao je tolika holivudska legenda da je o njegovoj uzbudljivoj i nesvakidašnjoj životnoj priči snimljen i dokumentarac

Glumci ga obožavaju, igrao je u više od 100 filmova, a ime je dobio zbog nečega što nosi oko vrata: Najpoznatiji holivudski beskućnik (FOTO)
Radioman i Helen Miren - Copyright Profimedia

Robin Vilijams ga je jako voleo, Džordž Kluni se pretvarao da ga ne poznaje, ali samo se šalio. Vupi Goldberg, Džoni Dep, Džef Bridžis i Pirs Brosnan jednostavno ga obožavaju. Ko je ovaj tajanstveni holivudski insajder?

Radioman - najpoznatiji holivudski beskućnik

Čovek koji je u Holivudu poznat kao Radioman glumio je beskućnika u više od 100 filmskih hitova, a ime je dobio zbog radija koji nosi oko vrata.

Radioman, čije je pravo ime Craig Castaldo, je čovek sa margine koji se pojavio u brojnim holivudskim filmovima, a njegova neverovatna priča ponovo je počela da kruži TikTokom.

Profimedia
 

Sprijateljio se sa velikim holivudskim imenima kao što su Tom Henks, Kluni i  pokojni Robin Vilijams, a Vupi Goldberg ga je jednom čak vodila na dodelu Oskara, navodi index.hr.

Ne volim kad me nazivaju filmskom zvezdom

Radioman je u jednom intervjuu izjavio kako je njegov dom Njujork, a sebe ne smatra nikakvom zvezdom, već običnim beskućnikom:

- To sam samo ja, Radioman. Ne volim kad me nazivaju filmskom zvezdom. Ljudi me pogledaju i kažu: „Ah, da, propalica.“

Profimedia
 

Tvoj film izgleda kao crtani film

Radioman kaže kako se seća razdoblja dok je bio beskućnik u kojem je često zadirkivao filmske zvezde kad bi ih sreo na ulicama Njujorka, između ostalih i Brusa Vilisa.

- Rekao sam: „Hej, Brus, mislim da tvoj film izgleda kao crtani film!“ - izjavio je za The Star.

Radioman je postao tolika holivudska legenda da je o njegovoj uzbudljivoj i nesvakidašnjoj životnoj priči snimljen i dokumentarac.

Profimedia
 

Otkrio je i zašto voli glumu:

- Jednostavno volim da budem glumac, volim ljude. Volim šta se događa u filmskoj industriji. Plus, dobijete besplatnu hranu.“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike