Gal Gadot izazvala haos u Holivudu: Kome smeta „Čudesna žena“? (FOTO)

09.12.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je objavila da se raduje snimanju trećeg dela filma, međutim šanse da se to dogodi su veoma male

Gal Gadot izazvala haos u Holivudu: Kome smeta „Čudesna žena“? (FOTO)
Gal Gadot u filmu "Čudesna žena" - Copyright Profimedia

Kada je 2017. godine Peti Dženkins režirala film “Wonder Woman” (Čudesna žena) malo je ko očekivao da će stvoriti veliki hit koji je na bioskopskim blagajnama širom sveta zaradio 823 miliona dolara.

Promo/Cineplexx
 

Usledio je, očekivano, nastavak pod nazivom “Wonder Woman 1984” koji je prikazan 2021. godine, usred pandemije koronavirusa, a budući da je većina bioskopa bila zatvorena, film je zaradio “samo” 170 miliona dolara.

Sporna objava na Tviteru

Ove nedelje, glumica Gal Gadot objavila je na Tviteru da se raduje snimanju trećeg dela filma.  

“Zahvalna sam na prilici da glumim tako neverovatan lik, a još više sam zahvalna vama, obožavaocima. Jedva čekam da podelim sa vama sledeći nastavak”, napisala je glumica uz fotografiju iz filma.

 

 

Odbijen scenario za treći deo filma

Međutim, izgleda da su male šanse da se tako nešto dogodi, jer je posle te vesti portal The Hollywood Reporter objavio kako je filmska kompanija DC odbila predloženi scenario za treći deo, prenosi Headliner.

Treći deo filma se, kako se navodi, ne uklapa u nove planove kompanije DC koja je deo Warner Bros. Istu vest objavio je i portal Deadline.

Gal Gadot/Profimedia
 

Honorar od 20 miliona dolara

Tu odluku su navodno doneli novi čelnici DC-a, reditelj Džejms Gan i producent Piter Safran. Istovremeno, The Hollywood Reporter piše kako bi za ulogu u trećem delu filma Gal Gadot dobila 20 miliona dolara, dok bi rediteljka i scenaristkinja Peti Dženkins dobila honorar od 12 miliona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike