Da li Brus Vilis živi svoje poslednje dane? Bolest rapidno napreduje, porodica se nada čudu (FOTO)

09.12.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Postoje trenuci kada oni razaznaju „starog“ Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im on sve više izmiče i to im slama srce.

Da li Brus Vilis živi svoje poslednje dane? Bolest rapidno napreduje, porodica se nada čudu (FOTO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Glumac Brus Vilis je u martu ove godine objavio da završava svoju karijeru nakon što mu je dijagnostikovana afazija. Iako je njegovo stanje sve lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i “nada se čudu”.

Meseci nakon što je glumac otkrio svoju borbu s bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti za porodicu Vilis postali su istovremeno teški i dragoceni, a svi se trude da ne propuste nijedan trenutak sa njim.

Profimedia
 

Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek

Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, stoga se porodica često okuplja i zajedno provodi vreme.

- Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle, cene svaki trenutak - rekao je izvor za Daily Mail, prenosi cdm.me.

Ema Heming i Demi Mur, Brusova sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile i zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću.

- Demi koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije uz njega, onda zove telefonom samo da čuje Brusov glas - dodao je izvor.

Profimedia
 

Ne može puno da priča i čini se kao da ne razume o čemu drugi govore

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Ajdahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno Demi i Brus sa njihovom 28-godišnjom ćerkom Talulom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

- Brus ne može puno da govori i čini se kao da ne razume o čemu drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju „starog“ Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im on sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu da zamisle novogodišnje i božične praznike bez tog voljenog čoveka - objasnio je izvor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike