Pirs Brosnan neprepoznatljiv u novoj ulozi: Još jedna zapanjujuća transformacija (FOTO)

26.07.2022

16:30

0

Uz pomoć vrhunske šminke, nekadašnji Džejms Bond se „pretvorio“ u čoveka u poznim osamdesetim

Pirs Brosnan neprepoznatljiv u novoj ulozi: Još jedna zapanjujuća transformacija (FOTO)
Copyright Pirs Brosnan, Foto: Profimedia

Na internetu su se pojavile prve fotografije sa snimanja filma "The Last Rifleman" zasnovane na istinitoj priči o veteranu Drugog svetskog rata, koje prikazuju neverovatnu transformaciju glumca Pirsa Brosnana.

Uz pomoć vrhunske šminke, nekadašnji Džejms Bond se za potrebe uloge „pretvorio“ u čoveka u poznim osamdesetim, a prolaznici u gradiću Antrim, u Severnoj Irskoj, gde snima, fotografisali su ga u neobičnom izdanju.

 

 

U ostvarenju zasnovanom na istinitom događaju, Brosnan glumi veterana Drugog svetskog rata Artija Kraforda, koji nakon gubitka supruge živi u staračkom domu iz kog beži kako bi u Francuskoj odao počast svojim palim drugovima na 75. godišnjici iskrcavanja u Normandiji.

U stvarnom životu, heroj Bernard Džordan je u 89. godini pobegao iz staračkog doma u Istočnom Saseksu, autobusom otputovao u Portsmut, a potom na trajekt za Francusku i krenuo u Normandiju na obeležavanje 70. godišnjice "Dana D" u junu 2014. godine.

Pirs Brosnan, Foto: Profimedia
 

Džordan nije dobio poziv za komemoraciju, pošto je uprava staračkog doma kasno podnela zahtev.

„Lepo sam se proveo i uopšte se ne kajem. Pobeći ću i naredne godine, ako još budem bio tu", našalio se tada bivši oficir britanske vojske iz grada Houv na jugoistoku Velike Britanije.

Nažalost, bio je to poslednji put da se veteran vrati na mesto jedne od najvećih bitaka Drugog svetskog rata. Preminuo je u januaru sledeće godine.

Film o njegovoj poslednjoj avanturi trebalo bi da se nađe u bioskopima 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike