Skandal ili novi Bond? Održana tajna audicija: Engleski glumac oduševio producente (FOTO)

28.11.2022

18:30

0

Britanski glumac je jedan od favorita za ulogu agenta 007

Skandal ili novi Bond? Održana tajna audicija: Engleski glumac oduševio producente (FOTO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Ove godine obeležava se 60 godina od pojave prvog Džejmsa Bonda na filmskom platnu, a u Londonu je održana centralna proslava na kojoj je prisustvovala i naša glumica Jelena Gavrilović, jedina sa ovih prostora. Proslavi je prisustvovao i Danijel Krejg koji se definitivno više neće pojaviti u ovoj ulozi.

Do sada je snimljeno 25 filmova o agentu 007, a producenti su uveliko u portazi za novim Bondom.

Svetski mediji su preneli vest engleskog tabloida "The Sun" koji tvrdi da je održana tajna audicija na kojoj je učestvovao engleski glumac Aron Tejlor Džonson koji je potpuno oduševio producente.

Aron je učestvovao na filmskoj audiciji, kako bi postao idući Džejms Bond. Svideo se Barbari Brokoli i producentima, jedan je od favorita za ulogu - rekao je anonimni izvor za engleski " The Sun".

Oženjen rediteljkom filma "Pedeset nijansi sive"

32-godišnji glumac je oženjen Sem Tejlor Džonson (55), rediteljkom filma "Pedeset nijansi sive". Karijeru je započeo u seriji "Armadillo" iz 2001.godine, a postao je poznat nakon uloge u biografskom filmu o Džonu Lenonu 2009. godine.

Nije poznato da li je na ovoj audiciji engleski glumac morao da radi test jedne ljubavne scene.

Naime, producent filma o Džejmsu Bondu, Majkl Vilson, po prvi put je na Britanskom filmskom institutu, povodom proslave 60 godina franšize, otkrio neke tajne iz serijala o popularnom agentu 007.

Ljubavni test za novog Bonda

Svi glumci koji su se, nakon Šona Konerija, pojavili u ulozi Džejmsa Bonda morali su da prođu jedan test.

Reč je o sceni iz filma "Iz Rusije s ljubavlju" iz 1963. godine.   

- Uvek koristimo istu scenu... a to je ona iz filma "Iz Rusije s ljubavlju", gde se Bond vraća u svoju sobu posle atentata, počinje da skida majicu, a potom odlazi da se okupa. Zatim se nešto čuje, uzima pištolj, ulazi, a devojka je u krevetu - rekao je Vilson.

Šon Koneri i Danijela Bjanki Profimedia
 

Ko je sve odbio ulogu

Čuvenog agenta 007, nastalog iz pera Ijana Fleminga, na velikom platnu prvi je igrao neponovljivi Šon Koneri, a nakon škotskog glumca, Bonda su tumačili Džordž Lezenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg.

Mnoge već afirmisane holivudske zvezde su glatko odbile ponudu producenata popularne filmske franšize. Među njima su Keri Grant, Majkl Kejn, Klint Istvud, Lijam Nison, Hju Džekman.

Profimedia
 

Zanimljivo je da je scenario filma „Kazino Rojal“ pisan za Pirsa Brosnana, ali je engleski glumac 2004. odlučio da se više ne pojavljuje u ulozi popularnog junaka. Potraga za sledećim Bondom bila je veoma temeljna, pa je više od 200 glumaca uzeto u obzir.   

Izbor je prvo pao na Hjua Džekmana, ali je Australijanac nakon kratkog razmatranja predloga ipak odlučio da odbije, jer nije želeo da bude vezan za dva filmska serijala. On je u to vreme bio u aktivan u X-Men superherojskim filmovima, u kojima je igrao Vulverina, navodi Vintage News.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike