Da li će biti otkrivene sve tajne kraljevske porodice? Objavljen trejler za petu sezonu "Krune" (VIDEO)

21.10.2022

07:28

0

Radnja se dešava tokom devedesetih godina

Da li će biti otkrivene sve tajne kraljevske porodice? Objavljen trejler za petu sezonu "Krune" (VIDEO)
profimedia-0732110877 - Copyright Profimedia

Čini se da nijedna serija nije bila toliko iščekivana, kako među fanovima, tako i među onima koji to nisu kao peta sezona serije "Kruna". Peta sezona počinje u novembru, a juče je objavljen i zvaničan trejler.

Peta sezona će se baviti zrelim periodom kraljičine vladavine u novoj eri Velike Britanije i obuhvatiće mandate premijera Džona Mejdžora i Tonija Blera.

Profimedia
 

U njenom fokusu će, očekivano, biti raspad braka Čarlsa i Dajane, ali i Dajanina tragična smrt i upravo to je ono što je ovih dana postalo predmet rasprave u javnosti pa se tako oglasila i čuvena Oskarovka Džudi Denč.

Upečatljiva scena trejlera je Čarlsov komentar o Dajani: „Šta dođavola ona radi?“.

Video koji najavljuje petu sezonu prikazuje i Ledi Di sa Mohamedom al Fajedom, čiji je sin bio njen verenik Dodi al Fajed, koji je poput princeze stradao u saobraćajnoj nesreći 1997. u Parizu.

Za kraljevsku porodicu devedesete godine opisane su kao "najveći izazov do danas", s političkim i privatnim događajima koji će uveliko oblikovati vladavinu kraljice Elizabete.

Profimedia
 

S obzirom da je reč o novom vremenskom periodu u kraljevskoj porodici, nova je i postava glumaca.

Elizabet Debiki igra princezu Dajanu od Velsa, Dominik Vest glumi princa Čarlsa, kraljicu Elizabetu II sada igra Imelda Stonton, Džonatan Prajs, glumi princa Filipa, a ostatak glumačke ekipe zaokružuju Lesli Menvil, kao princeza Margaret, Olivija Vilijams kao Kamila Parker Bouls i Džoni Li Miler kao Džon Mejdžor.

Peta sezona "Krune" ima deset epizoda, koje stižu na Netfliks 9. novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike