Volim Džonija Depa, on je dečak u glumi i pun ljubavi: Slavne ličnosti koje su podržale glumca

24.05.2022

20:30

0

Tokom suđenja između Džonija Depa i Amber Herd izneto je "mnogo prljavog veša" a svetska javnost pomno iščekuje svaki detalj

Volim Džonija Depa, on je dečak u glumi i pun ljubavi: Slavne ličnosti koje su podržale glumca
Profimedia

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd je u toku i teško da iko može predvideti kakav će biti krajnji ishod. Izneto je "mnogo prljavog veša" a svetska javnost pomno iščekuje svaki detalj.

Džoni Dep i Amber Herd, premijera filma "Dnevnik opijanja"/Profimedia
 

U međuvremenu su se mnogi oglasili pužajući podršku Amber Herd, ali isto tako nije mali broj onih koji su podržali Džonija Depa. Tu su njegove slavne kolege poput Havijera Bardema ali i njegove bivše žene Vanese Paradi i bivše partnerke Vinone Rajder.

Vinona Rajder Profimedia
 

Nakon što je Džoni Dep u jednom tekstu opisan kao "prebijač žena" oglasila se njegova bivša partnerka Vinona Rajder.

- Ideja da bi Džoni mogao biti nasilan prema bilo kome je najdalje od Džonija kojeg sam poznavala i volela - rekla je glumica.

Ona je dodala da Džoni Dep nikada nije bio agresivan.

- On nikada nije bio nasilan prema meni. Nikada nisam videla da je bio agresivan ili da se uvredljivo ponašao prema bilo kome - izjavila je Vinona Rajder.

Glumac Havijer Bardem je sa Džonjem Depom glumio u filmovima: "Kad padne noć", "Pirati sa Kariba" iz 2017. godine.

Profiemdia
 

- Volim Džonija. On je oduvek bio pravi džentlmen i izuzetno velikodušan i brižan pema mojoj porodici i meni - prenosi magazin People Bardemovu izjavu:

- Imao sam sreću da radim s njim dva puta i iskusio sam njegov odnos prema ekipi fima, zajedno sa njegovim urnebesnim smislom za humor - poručio je oskarovac.

Ovaj glumac je svom kolegi pružio nesebičnu podršku.

- Ne samo da volim Džonija, već ga duboko poštujem što je u svojoj glumi slobodan i opušten dečak, dok je kao zreo čovek pun ljubavi i uvek tu kad nam je potreban - istakao je Bardem.

Podršku Depu pružila je i Havijerova supruga, ništa manje slavna Penelope Kruz.

Profimedia
 

- Viđala sam Džonija u toliko sitaucija i uvek je bio ljubazan prema svima. On je jedan od najvelikodušnijih ljudi koje poznajem - rekla je Penelope.

Ona je dodala da joj se tokom snimanja filma "Pirati sa Kariba", kada je bila u drugom stanju Džoni obraćao sa neverovatnom „slatkošću, zaštitom i ljubaznošću".

Muzičarka Sia je takođe uputila javnu podršku Depu.

Ona je na Tviteru objavila: "Samo pokazujem javnu podršku Džoniju Depu".

Sia Profimedia
 

Podršku glumcu pružila je i francuska glumica Eva Grin koja je s njim igrala u filmu "Dark Shadows" iz 2012. godine.

- Ne sumnjam da će Džoni izaći sa svojim dobrim imenom i divnim srcem, i život će biti bolji nego što je ikada bio za njega i njegovu porodicu - napisala je na svom Instagram profilu.

Eva Grin Profimedia
 

Francuska pevačica i tekstopisac Vanesa Paradi, još jedna bivša Depova partnerka, ponudila je pisanu podršku glumcu tokom tužbe za klevetu 2020. gdoine.

- Poznajem Džonija više od 25 godina. Bili smo partneri 14 godina i zajedno smo odgajali naše dvoje dece. Tokom svih ovih godina poznavala sam Džonija kao ljubaznu, pažljivu, velikodušnu i nenasilnu osobu i oca - napisala je Vanesa.

Vanesa Paradi Profimedia
 

Ona je rekla da su Džonija Depa na filmskim setovima glumci i reditelji obožavali jer je bio skroman i poštovao je sve i da je jedan od najboljih glumaca - zaključila je Vanesa.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Independent

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti