Poznato ko bi mogao da zameni Džonija Depa u "Piratima sa Kariba": U pripremi dva scenarija

20.05.2022

17:10

0

Posle pet filmova snimljenih tokom petnaest godina, glumac je dobio otkaz

Poznato ko bi mogao da zameni Džonija Depa u "Piratima sa Kariba":  U pripremi dva scenarija
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Producent Džeri Brukhajmer je izjavio da se trenutno pregovora sa Margo Robi jednom od najlepših svetskih glumica, da zameni Džonija Depa u franšizi "Pirati sa Kariba".

On je rekao da se radi na dva scenarija. Jedan sa ovom glumicom, a jedan scenario bez nje.

On je u  razgovoru za časopis "The Sunday Times Culture", izjavio da ne očekuje povratak Džonija Depa u ovu franšizu ali da ipak "budućnost tek treba da se odluči".

Margo Robi Profimedia
 

Inače u toku je suđenje Džonija Depa, koji tuži svoju bivšu ženu za klevetu zbog članka iz 2018. godine u Vašington postu, gde je pisala o tome da je preživela nasilje u porodici.

Posle pet filmova snimljenih tokom petnaest godina, Džoni Dep je dobio otkaz samo četiri dana pošto je Vašington post objavio tekst koji je Amber napisala u decembru 2018. godine.

Glumac je priznao da nikada u životu nije pogledao ovu filmsku franšizu.

- Nisam ga pogledao, ali verujem da je film dobro prošao, producenti su hteli nastavke i ja sam bio voljan da nastavim sa snimanjem. Kada znate lik bolje od pisaca, tada treba da budete pravi lik i da dodate svoje reči. Verovao sam u lik u potpunosti - rekao je Dep na suđenju, prenosi "Daily Mail".

Džoni Dep/Profimedia
 

S druge strane obožavaoci su na društvenim mrežama pokrenuli peticiju da žele da vide kapetana Džeka Speroua. Trenutno, na njoj se nalazi pola miliona potpisa, a u njoj se kaže:

- Da li uopšte možete da zamislite da nema Džeka Speroua. Nema epskih scena, nema šaljivih dijaloga i najsrećnijeg i najbaksuznijeg momka svih vremena? Zar vam nije jasno da ćete bez Džonija Depa i Džeka Speroua potonuti, nikada nećete imati isto uživanje?

Profimedia
 

Čak i ako vam to ništa ne znači, ali molimo vas, potpišite ovu peticiju za one koji ZAISTA žele Džonija Depa kao svog kapetana Crnog bisera!

Moraju da ga vrate da ponovo vlada morima, osima ako glumac sam ne odluči da se povuče iz uloge, zaključuje se u peticiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike