Novi preokret: Džoni Dep ipak u nastavku „Pirata sa Kariba“?

23.05.2022

06:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Ranije ove nedelje, holivudski producent Džeri Brukhajmer je, čini se, odbacio glumčev povratak u franšizu, i otkrio da su se umesto toga okrenuli ka glumici Margo Robi

Novi preokret: Džoni Dep ipak u nastavku „Pirata sa Kariba“?
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Budućnost Džonija Depa u franšizi „Pirati sa Kariba“ je još uvek u vazduhu, otkrila je direktorka kompanije Dizni.

Glumac, koji trenutno tuži bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, igrao je kapetana Džeka Speroua u prvih pet nastavaka voljenog filma, debitujući u ostvarenju “Prokletstvo crnog bisera” 2003. godine.

Džoni Dep/Profimedia
 

Izvršna direktorka Diznijeve produkcije Tina Njuman dala je svoje svedočenje krajem nedelje, u unapred snimljenom videu, i bila je upitana da li će glumac igrati u “Piratima sa Kariba 6”, koji je trenutno u izradi.

- Ne znam, na ovaj ili onaj način, njihova odluka ne spada u moje poslovne obaveze.

Njumanova je potvrdila da je projekat u razvoju, ali nije mogla da ponudi više informacija o nastavku.

Džoni Dep/Profimedia
 

Izvršna direktorka je na pitanje da li je znala da je bilo koji donosilac odluka u korporaciji ikada rekao da ne razmatraju Depa za nastavak filma zbog skandala sa Herdovom odgovorila „ne”, pre nego što je okončana njena izjava.

Ranije ove nedelje, holivudski producent Džeri Brukhajmer je, čini se, odbacio glumčev povratak u franšizu, i otkrio da su se umesto toga okrenuli ka glumici Margo Robi.

Margo Robi/Profimedia
 

Nakon filma “Pirati sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera” Dep je ponovio svoju ulogu u nastavcima “Škrinja mrtvaca” (2006), “Na kraju sveta” (2007), “Na čudnim plimama” (2011) i “Salazarova osveta” (2017).

Franšiza je navodno ostvarila zaradu od 4,5 milijardi dolara širom sveta, a navodi se da je glumac za to vreme zaradio 300 miliona dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike