Drama u Pljevljima: Policajci sa fantomkama pretresaju prostorije u vlasništvu braće Šarić!

31.05.2024

11:25

0

Za vreme akcije, policija nije dozvoljavala zadržavanje automobila u blizini objekta Municipium S

Drama u Pljevljima: Policajci sa fantomkama pretresaju prostorije u vlasništvu braće Šarić!
Darko i Duško Šarić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U ranim jutarnjim časovima, policija je upala u poslovne prostorije objekta Municipium S u Pljevljima, koji je u vlasništvu Darka i Duška Šarića.

Prema pidsanju crnogorskih medija, policajci sa fantomkama na glavi, jutros oko 6.30 časova, ušli su u zgradu u kojoj se nalazi i poznata diskoteka Municipium. Prolaznici koji su se zatekli na tom mestu izjavili su da su ispred diskoteke bila parkirana dva policijska kombi vozila i jedno terensko vozilo.

Već posle 9 časova ispred objekta nije bilo policijskih vozila, niti policije, međutim, kako se navodi, u toku su pretresi na više lokacija, a za to vreme policija nije dozvoljavala zadržavanje automobila u blizini objekta.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, zaduženi za potragu međunarodno traženih osoba u saradnji sa službenicima RCB Zapad i podršku taktičkih jedinica, kako prenose mediji, izveli su akciju u Pljevljima kojom su obavili pretrese na više lokacija. Policijska akcija i dalje traje.

Tužilaštvo za organizovani kriminal, kako smo ranije pisali, podiglo je optužnicu protiv Darka Šarića i 14 njegovih saradnika, a među njima su i njegov brat Duško, advokat Dejan Lazarević kao i trojica pripadnika MUP-a, kojima se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu.

Darku Šariću se sudi za pokušaj diskreditacije i planiranje ubistva svedoka saradnika u drugom postupku Nebojše Joksovića, a njegov brat Duško Šarić dobrovoljno se predao u januaru i nedavno je iz pritvora prebačen u kućni pritvor s nanogicom, kada je sud prihvatio predlog odbrane da mu se omogući da boravi u kućnom pritvoru s nanogicom, a kao garancija da će se redovno odazivati na sve sudske pozive, stavljena je i hipoteka na kuću njegovog prijatelja u vrednosti od 800.000 evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike