Nisu ga slomili: Prljava taktika oca ubice Danke Ilić (2)

24.04.2024

13:14

0

Autor: 24sedam

Dušan Janković odbio da svedoči o ubistvu Danke Ilić

Nisu ga slomili: Prljava taktika oca ubice Danke Ilić (2)
Copyright Printscreen/FAcebook/Dusan Jankovic

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je kao svedok o ubistvu Danke Ilić (2) ispitan Dušan Janković, otac osumnjičenog Srđana (50).

- U tužilaštvu danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi ubistva Danke Ilić, a jedan od njih je bio otac osumnjičenog. On je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovog sina i Dejana Dragijevića - navode mediji.

Facebook
Danka Ilić

 

Janković je, kao i Dragijevićeva majka Svetlana, privilegovan svedok i može da odbije da svedoči u postupku protiv bliskog srodnika, odnosno sina.

Janković i Dejan Dragijević (50), radnici borskog "Vodovoda", osumnjičeni su za teško ubistvo dvogodišnje devojčice iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 20 dana, a  nakon što budu ispitani svi svedoci, oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Osumnjičeni su 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Devojčicu su udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dragijević sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40), izmestio na drugu, zasad, nepoznatu lokaciju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike