Tinder krije mračnu tajnu Aninog nestanka: Muž Srbin dao Špancima sve informacije (FOTO)

17.02.2024

17:15

0

Autor: 24sedam

David Knežević u kontaktu sa Nacionalnom policijom Španije

Tinder krije mračnu tajnu Aninog nestanka: Muž Srbin dao Špancima sve informacije (FOTO)
Copyright Profimedia/Printscreen/NewsNAtion

David Knežević, čija je zvanična supruga Ana (40) nestala u Madridu, prema najnovijim informacijama, u stalnom je stalnom kontaktu sa Nacionalnom policijom Španije. Beograđanin je trenutno u Srbiji i Špancima je dao sve neophodne podatke i lokacije za koje je bila zainteresovana tamošnja istraga. 

Inače, kada ga je Anina porodica kontaktirala kako bi pokušala da dobije informacije o tome gde se nalazi, samo im je rekao da ništa ne zna.

Printscreen/FAcebook
David i Ana na IT konferenciji

- Delovao je hladno i distancirano, sa malo interesovanja, iako su zakonski i dalje u braku - navela je Anina porodica.

U jeku potrage za Anom, koja se zadnji put javila prijateljicama 2. februara, pojavio se i podatak da je počela da koristi aplikacije za upoznavanje sa muškarcima. Uprkos tome što se još nije razvela od Srbina počela da obnavlja svoj život daleko od Floride gde su zajedno živeli i posedovali IT kompaniju i brojne nekretnine.

Susret sa svetskim psihijatrom

Ana Knežević je 5. februara u Barseloni trebalo da prisustvuje konferenciji Marijane Rohas Estape, koja je vrlo priznata među svetskim kremom psihijatara.

Facebook/Instagram/Marijana Rohas Estape
Marijana Rohas Estape

Čak je i kupila karte. A koliko su njene poruke popularne govori i podatak da je njena knjiga "Kako da vam se dešavaju samo dobre stvari" postala je bestseler i u Srbiji.

Ana je tako počela da održava kontakte preko aplikacija za sastanke, na prvom mestu na "Tinderu". Cilj joj je bio da upozna nove ljude i možda započne novu emotivnu vezu. Njena prijateljica Sana, međutim, objasnila za "Informativos Telecinco", iako ne zna sa sigurnošću šta je sve koristila tim aplikacijama, ali je sigurna da se Ana nije viđala ni s kim.

Španska policija je utvrdila da su u noći nestanka na Aninoj zgradi onesposobljene sigurnosne kamera i da je to uradio muškarac koji je na glavi imao motorističku kacigu. Kameru je poprskao crnim auto sprejem. Sumnja se da je tog muškarca upoznala nekoliko dana ranije i da je planirala da zajedno odu u njegovu vilu na 200 kilometara od Madrida.

 

 

Ana Knežević je planirala da se za stalno nastani u Španiji i osnuje IT kompaniju, jer je na Floridi imala sa Davidom EOX technology solutions, sa sedišem u Fort Lauderdalu, gde su i živeli. Američka firma je osnovana pre 12 godina, ima milionske prihode na godišnjem nivou.

Kneževići pored firme imaju i veliki broj apartmana/kuća. Samo od 27. decembra do 15. januara prodali su tri nekretnine za 4,11 miliona dolara. Trenutno se prodaje još pet njihovih kuća.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike