Prva ispovest brata Srpkinje nestale u Španiji: Imam loš predosećaj, vlasti SAD nas ostavile na cedilu (FOTO)

15.02.2024

12:22

0

Autor: 24sedam

Brat strahuje za sudbinu Ane Knežević

Prva ispovest brata Srpkinje nestale u Španiji: Imam loš predosećaj, vlasti SAD nas ostavile na cedilu (FOTO)
Copyright Printscreen/NewsNAtion

Felipe Henao, brat Srpskinje Ane Knežević (40) nestale u Madridu, očajan je. Cela familija se oseća ostavljeno i od strane Stejt departmenta jer im stalno govore da se smire i da španska policija ulaže sve napore da pronađu manedžerku sa Floride.

- U strahu sam. Plašim se za sudbinu. Svakako, imam loš predosećaj - naveo je Henao.

Anine prijateljice su, u međuvremenu, pokrenule i Fejsbuk kampanja za Srpskinjom koja je zadnji put viđena u 2. februara oko 22 sata u Madridu.

Printscreen/Gofundme.com
Fejsbuk kampanja u potrazi za Anom

Srpkinja radi kao viši menadžer u zajedničkoj konsultantskoj firmi sa bivšim mužem u Fort Loderdejlu, na Floridi. Bila je u jeku razvoda od muža, koji se preselio u Majamiji. Ona je zbog razvoda u decembru i otputovala u Španiju, kako bi se pribrala i nastavila život. Iznajmila je stan na nekoliko meseci.

- Našla sam novi stan, trebalo bi danas da pogledam još jedan. Sve je dobro, tačnije super. U ponedeljak idem na jednodnevni izlet do Barselone, sa novom drugaricom. Ona je baš uzbuđena - glasila je zadnja Anina poruka prijateljici, koju je poslala samo nekoliko sati pre nestanka.

Printscreen/NewsNAtion
Zadnja Anina tekstualna poruka drugaricama

Španska policija je snu koji je na nekoliko meseci iznajmila Ana zatekla zaključana vrata spolja i bez tragova borbe ili nasilnog ulaska. Unutra su, takođe, pronašli njen pasoš, laptop i druge stvari. Tada je zvanično i pokrenuta istraga o nestanku. Trenutno pregledaju snimke nadzornih kamera, ispituju svedoke i prate Aninu telefonsku i bankovnu evidenciju.

Najsumnjivi je motorista, odnosno čovek sa kacigom, koji je stao ispred sigurnostnih kamera u zgradi gde je bio Anmin iznajmljeni stan. On je autolakom išarao kamere ispred i unutar lifta. Onda je, sumnja se, ušao u Anin stan i odveo je protiv njene volje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike