Ovo je Anin muž: Počeo u Beogradu, sada ima vredne nekretnine i IT kompaniju

15.02.2024

17:45

0

Autor: 24sedam

David Knežević radio u Beogradu, pa se zaputio u SAD

Ovo je Anin muž: Počeo u Beogradu, sada ima vredne nekretnine i IT kompaniju
Copyright Printscreen/ NewsNAtion

Muž Ane Knežević, nestale u Madridu 2. februara, važi za vrhunskog IT stručnjaka. 

David Knežević je radio kao informatičar u jednoj beogradskoj kompanije odakle je otišao u Ameriku. Danas se vodi kao vlasnik i osnivač EOX Solutions sa Floride, a u vlasništvu ima i nekoliko vrednih nekretnina.

Printscreen/ NewsNAtion
Venčali se pre 13 godina u Americi

Beograđanin je sa Anom bio u braku punih 13 godina. Njene prijateljice navode da su njih dvoje ušli u proces razvoda od letos, a da je zbog toga i Ana odlučila da u decembru otputuje u Španiju kako bi "očistila glavu" i pripremila se za završnu fazu brakorazvodne parnice.

- Ana i David prolaze kroz ružan razvod i postoji značajna suma novca koju bi trebalo da međusobno podele i David nije srećan zbog toga - rekao je njen brat, stoji u izveštaju policije.

Printscreen/ NewsNAtion
Srbin je uspešan IT stručnjak

Njenoj porodici je sumnjivo ponašanjen dojučerašnjeg zeta iz Srbije. Tvrde da ga ne interesuje sudbina nekadašnje supruge i da se trenutno nalazi u Srbiji. Navodno, Knežević je Aninom bratu odgovorio na What's App 6. februara da je van zemlje.

Knežević je na Floridi bio između 17. januara i 6. februara. On je 25. januara prijavio krađu policiji Fort Lauderdala. Neko mu je ukrao opremu za motocikl vrednu gotovo 6.000 dolara, torbe, dodatke, elektroniku, kao i gotovinu iz njegovog kabrioleta "mercedes". Tog dana se susreo sa policijom i rekao da želi da podnese prijavu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike