Srpkinja nestala u Madridu! Biznismenka sa Floride htela da preboli razvod, ali joj se gubi svaki trag

15.02.2024

10:32

0

Autor: 24sedam

Ana Knežević otputovala u Madrid na odmor u decembru, ali joj se gubi svaki trag

Srpkinja nestala u Madridu! Biznismenka sa Floride htela da preboli razvod, ali joj se gubi svaki trag
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Srpkinja Ana Knežević (40), koja godinama živi i radi u Fort Loderdejlu na Floridi otputovala u Madrid na odmor u decembru, ali joj se gubi svaki trag, a suprug David sa kojim se razvela, kažu njene prijateljice, sakrio se u Srbiji.

U potragu za Srpkinjom uključio se FBI koji je stupio u kontakt sa španskom policijom, navode američki mediji. 

Sana Rameau, Anina prijateljica, objašnjava da prolazi kroz težak životni period zbog razvoda od supruga Davida, sa kojim ima zajednički biznis, i zato je otputovala u Madrid. Cilj joj je bio da nekoliko meseci ostane u Španiji, a sa drugaricama je trebalo da ode i do Barselone. Ali, svaki trag joj se gubi 2. februara. 

- Čule smo se kada je doputovala u Madrid, zvučala je srećno, ali posle toga nisam više mogla sa njom da stupim u kontakt. I ja i Anin brat smo dobili od nje bizarne poruke. Navodno da je upoznala nekoga i da ide sa njim, ali da tamo nema mreže i da neće moći da nas pozove. To nije napisala Ana, nije takva. Nikada ne bi otišla kod nekoga koga je tek upoznala, a i te poruke nije poslala ona, pisane su ako da je korišten gugl translejt. Tražila sam da podeli lokaciju, ali to se nije dogodilo. Posle toga više nismo mogli da je kontaktiramo. Kada se nije javila do 4. februar pozvala sam špansku policiju - ispričala je Sana Rameau. 

Kuća pokrivena kamerama

Anine komšije iz Fort Loderdejla ispričale su američkim medijima da je njena kuća dobro pokrivena sigurnosnim kamerama. 

- Bila je pod stresom zbog razvoda od muža, sa kojim ima uspešan biznis, ali je delovala raspoloženo - kazale su komšije.  

Drugarica navodi i da je stupila u kontakt sa Aninim bivšim suprugom Davidom, i da su se dogovorili da se nađu u Madridu i potraže je. Suprug, međutim, nije došao. 

- Predložila sam mu da pomogne u potrazi. Kada sam ga ponovo pozvala rekao je da je otputovao u Srbiju - objasnila je Anina prijateljica.

Ana i David su bili 13 godina u braku pre nego što su se razišli.  

Španska policija je u međuvremenu utvrdila da su u noći nestanka na Aninoj zgradi onesposobljene sigurnosne kamera i da je to uradio muškarac koji je na glavi imao motorističku kacigu. Kameru je poprskao crnim auto sprejem. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike