Ana pravila IT imperiju u Španiji: Otkriveno šta je radila nestala supruga Beograđanina (FOTO)

17.02.2024

14:59

0

Autor: 24sedam

Supruga Beograđanina htela da napravi novi EOX technology solutions

Ana pravila IT imperiju u Španiji: Otkriveno šta je radila nestala supruga Beograđanina (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Ana Knežević (40) pre nestanka u Madridu planirala je da se za stalno nastani u Španiji i osnuje IT kompaniju, kakvu je sa suprugom Davidom imala na Floridi. Cilj je bio da stvori kompaniju nalik sadašnjoj EOX technology solutions, sa sedišem u Fort Lauderdalu, mestu u kome su Kneževići i živeli, a gde je bila direktor.

Sana Rameau, Anina prijateljica, ispričala je da srpska snaja pravila mrežu za osnivanje provajderske firmu nalik na onu koju je David pre 12 godina osnovao u Floridi. Ova kompanija u Americi ostvarivala je ogromne prihode, koji se na godišnjem nivou mere milionima dolara.

Printscreen/ NewsNAtion
Ana i David iz perioda ljubavi

- Ana je na dan nestanka, 2. februara, bila u agenciji za nekretnine. Tražila je novi stan kako bi ga iznajmila na godinu dana jer je želela da osnuje IT kompaniju u Madridu. Tražila je nekretninu koja bi bila u blizini sedišta buduće njene kompanije. Znači, planirala je da nastavi posao ali bez Davida sa kojim je bila u brakorazvodnoj parnici - navodi njena prijateljica koja je u Madridu i tesno sarađuje sa španskom policijom kako bi se ušlo u trag Ani Knežević.

Inkasirao više od 4.000.000 dolara

Kada je u decembru 2023. godine Ana Knežević zvanično doputovala u Španiji, na Floridi je devet njihovih nekretnina stavljeno na prodaju. Četiri su prodate od 27. decembra do 15. januara, za ukupno 4,11 miliona dolara. Ove četiri prodate nekretnine su, inače, kupili 2017. godine i tada ih platili 1.923.000 dolara. Znači, na njima su zaradili 2,2 miliona evra.

Ana Knežević poslednji put je kontaktirala sa prijateljima 2. februara iz stana u Madridu, u koji se uselila u decembru. U Španiju je, prvenstveno, došla zbog teške brakorazvodne parnice sa suprugom iz Beograda.

Printscreen/NewsNAtion
Poslednja Anina SMS poruka prijateljici

Ana Knežević je prijateljicama u tim porukama pisala da je zadovoljna, ali i da je upoznala jednog muškarca "koji joj odgovara" i da planira da odu do njegove kuće na dva sata od Madrida. Ali, iste večeri, pre 22 sata, nepoznati muškarac sa kacigom motocikliste onesposobio je sve sigurnosne kamere u zgradi gde je Ana iznajmila stan. Od tada, beogradskoj snaji se gubi svaki trag. 

Španska policija je, po prijavi njene prijateljica, provalila u taj iznajmljeni stan. Pronašli su njen laptop i pasoš. Sve vreme, David Knežević se navodno nalazi u Srbiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike