Poštansko sanduče puno, "mercedes" parkiran! Ovde je živela nestala Ana, predmet pred vratima je misterija (FOTO)

15.02.2024

17:31

0

Autor: M. Vu.

Anin brat, Felipe Henao, izrazio je zabrinutost zbog serije poruka koje su stigle sa Aninog mobilnog telefona, a koje izgleda nije napisala Ana

Poštansko sanduče puno, "mercedes" parkiran! Ovde je živela nestala Ana, predmet pred vratima je misterija (FOTO)
Copyright Printscreen/NewsNAtion

Ana Marija Knežević Henao, visoka 1,47 metara, vitke građe, i približne težine od 45 kilograma, nestala je 2. februara ove godine u Madridu, Španija. Porodica i prijatelji su već 13 dana u očaju, pokušavaju da razumeju šta se tačno dogodilo sa 33-godišnjom ženom poreklom iz Kolumbije, koja je prešla okean kako bi započela novi život nakon razvoda.

Njen nestanak trenutno ispituju FBI, kao i policija Floride.

Anin brat, Felipe Henao, izrazio je zabrinutost zbog serije poruka koje su stigle sa Aninog mobilnog telefona, a koje izgleda nije napisala Ana.

"Neke poruke koje je moja sestra poslala na španskom nemaju smisla. Ona je perfektno znala španski. Verujemo da su sa Gugla prevedene na španski. Zabrinuti smo da je sve planirano, zato je vreme važno", izjavio je Felipe Henao u intervjuu za V Radio.

 

 

Pojedini novinari su posetili Aninu kuću u kojoj je živela sa suprugom Davidom Kneževićem pre nego što se preselila u Španiju. Ispred kuće su snimljena dva automobila, od kojih se jedan povezuje sa Anom - automobil marke "mercedes". Ova informacija dodatno povećava misteriju oko nestanka Ane Marije Knežević Henao.

Policija u Madridu intenzivno istražuje ovaj slučaj, a apeluje se na građane da pruže bilo kakvu informaciju koja može pomoći u pronalaženju nestale osobe.

Porodica i prijatelji mole za podršku i nadaju se brzom rasvetljavanju ove tuge izazvane nestankom voljene Ane Marije.

Takođe, reporter je naveo da je poštansko sanduče prepuno pošte, kao i da je neotvoreni paket ispred ulaznih vrata.

Napomenuo je i da na kući ima svuda sigurnosnih kamera.

Upoznala "nekog divnog"

Nestala (40) otputovala je u Madrid decembra prošle godine. Namera joj je bila da se smiri i dovede u red posle burnog razvoda sa mužem Srbinom Dejvidom Kneževićem, za koga se sumnja da je trenutno u Srbiji. Njih dvoje su imali zajedničku kompaniju na Floridi.

Neposredno pre nestanka Ana se kroz poruke pohvalila da je srela "nekog divnog".

- Upoznala sam nekog divnog! Juče nakon terapije trebala mi je šetnja i prišao mi je na ulici! Neverovatna povezanost. Kao što nikada nisam imala pre. Ima letnju kuću na oko sata od Madrida. Sada idemo tamo i da se provedem nekoliko dana. Signal je slab. Pozvaću vas kad se vratim - bile su Anine poruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike