Bukti rat u klanu: Evo šta je istina o ženama Velje Nevolje i Marka Mesara (FOTO)

05.12.2023

20:45

0

Gospođe Belivuk i Miljković odnose su zahladnele još dok su im muževi, koji su nerazdvojni, bili na slobodi

Bukti rat u klanu: Evo šta je istina o ženama Velje Nevolje i Marka Mesara (FOTO)
Tanja Miljković - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Katarina Mihajlović

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa zloglasnog klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optužene su za produženo krivično delo pranja novca u saizvršilaštvu. Uprkos činjenici da su na istoj optužnici i da su im muževi bili nerazdvojni, njih dve nisu bliske i u vrlo su lošim odnosima.

Gospođe Belivuk i Miljković odnose su zahladnele još dok su im muževi bili na slobodi.

24sedam Tanjug/Miloš Milivojević Printscreen
Ilustracija

Lepše polovine Velje Nevolje i Marka Mesara ne razgovaraju jedna sa drugom i to zbog klasične ženske ljubomore. Njih dve su potpuno različiti tipovi. Tanja Miljković voli da se doteruje, nosi skupe bunde, fensi naočare, posećuje frizerske salone, a Bojana Belivuk ne mari previše za te stvari.

Zajednički poznanici su verovali da će se gospođe Belivuk i Miljković posle hapšenja muževa pomiriti i ujediniti, ali to se nije dogodilo.

Bojana je čak pokušavala da stupi u kontakt s Tanjom, navodno je htela da se drže zajedno, ali ova nije želela ni da čuje za to.

Bliskost vođa klana potvrdila je i optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal. Osumnjičeni su za ista krivična dela, samo što se Miljković tereti za jedno ubistvo manje, jer je u jednom trenutku bio u bolnici zbog korone. Koliko su bliski govori i to što je Belivuk počeo da pravi kuću na Zvezdari koja je praktično spojena s Miljkovićevom kućom.

Da njihovo prijateljstvo datira odavno, potvrđuje i ubistvo Miljkovićevog kum Vlastimira Miloševića 2017. godine u Beogradu. Na kraju suđenja i Belivuk i Miljković su dobili oslobađajuću presudu. Tokom tog procesa, na sva ročišta su dolazile i supruge. Tada se činilo da nisu u zavadi. Ali, u sudnicu Specijalnog suda, supruge ne dolaze zajedno. U publici je bila samo Tanja Miljković, koja je slala poljupce mužu i pozdravila Belivuka. Bojana nije došla nijednom.

Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću sudi se za sedam ubistava, otmice, silovanje, kao i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu potvrdilo je optužnicu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal protiv okrivljenih Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i drugih, zbog krivičnog dela pranje novca. Optužnicom se Belivuk i Miljković terete za produženo krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu.

Optužnicom su obuhvaćene i njihove supruge. Bojani Belivuk je na teret stavljeno produženo krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, a njenoj majci Snežani Đ. pranje novca u saizvršilaštvu. Na istoj optužnici je i Tanja Miljković za produženo krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Okrivljeni su i Filip Ivanovski i njegova supruga Marija M. za produženo pranje novca u saizvršilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike