Prvi put u sudnici: Tanja Miljković došla nasmejana na suđenje mužu, Marko joj slao poljupce! (FOTO)

24.04.2023

17:21

0

Sela je u prvi red nakon čega joj je sudski stražar rekao: "Gospođo Miljković, u prvom redu ne može da se sedi"

Prvi put u sudnici: Tanja Miljković došla nasmejana na suđenje mužu, Marko joj slao poljupce! (FOTO)
Tanja Miljković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Supruga optuženog Marka Miljkovica, Tanja, izasla je iz sudnice Specijalnog suda na pauzu koju je odredila sudija.

Miljkoviceva žena sud je napustila u društvu jedine žene koja je optužena kao pripadnik Brlivukovog klana Sladjane Sekuluć, koja se brani sa slobode.

Tanja Miljković supruga jednog od vođe ozloglašenog klana Marka Miljkovića Mesara danas je prvi put od početka suđenja njenom suprugu došla na ročište gde iz posebne prostorije, koja se nalazi odmah iza okrivljenih, prati svedočenje svedoka okrivljenog Nikole Spasojevića. Kad je Tanja Miljković ušla u sudnicu, Marko joj je poslao poljupce. Nju i Miljkovića razdvaja staklo, a Tanja je vidno raspoložena i neprestano se smeje na suđenju.

U posebnu prostorijiu Tanja Miljković je ušla dok je samo nekoliko okrivljenih dovedeno u sudnicu. Kad je ugledala Miloša Budimira kojem se obradovala i odmah se pribila uz staklo i krenula da mu maše. Kako je hodala dalje, viđala je druge saradnike njenog muža i mahala im.

Sela je u prvi red nakon čega joj je sudski stražar rekao: "Gospođo Miljković, u prvom redu ne može da se sedi". Ona je ustala nasmejala se i rekla: "Nije nikakav problem".

Kada se prebacila na drugo mesto, prvi je u sudnicu ušao Veljko Belivuk, a Tanja Miljković se tada ispravila, međutim on je nije primetio. Ubrzo za Belivukom u sudnicu je doveden i Marko Miljković, kojem je neko dobacio da mu je došla žena. On se okrenuo nasmejao i poslao poljubac Tanji, koja je stavila obe ruke na usta i krenula neprestano da mu šalje poljupce.

Veljko Belivuk se tada okrenuo, video je i počeo da se smeje. Prekrio je oči rukom i pognuo glavu i pokazao je rukom da se raduje. Krenula je prozivka, kada god je čula ime nekoga koga poznaje se smejala.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike