Kakav blam ubice iz "kavačkog klana": Kragujevčanin namestio samog sebe za ubistvo na Zrću (VIDEO)

13.07.2023

14:00

0

Autor: 24sedam

Plaćeni ubica "kavačkog klana" sam se odao u zatvorskoj ćeliji u Hrvatskoj

Kakav blam ubice iz "kavačkog klana": Kragujevčanin namestio samog sebe za ubistvo na Zrću (VIDEO)
Ilustracija - Copyright YouTube/Zadarski. hr Printscreen Instagram

Suđenje Dušku Tanaskoviću (29) iz Kragujevca, optuženom da je na Zrću likvidirao državljanina Crne Gore Gorana Vlaovića (39), visokopozicioniranog člana "škaljarskog klana", nastavljeno je danas.

Na suđenju u Županijskom sudu u Zadru izneto je da je tužilaštvo dobilo nove dokaze koji su prikupljeni postavljanjem prislušnih uređaja u ćeliju u kojoj je boravio Tanasković. Zbog iznošenja novih dokaza rasprava će opet biti odložena.

Sada je utvrđeno da je u zločinu učestvovalo više osoba i da je Tanasković za ubistvo trebalo da dobije novčanu nagradu. Zbog toga tužilaštvo traži da se optužba za ubistvo prekvalifikuje u teško ubistvo iz koristoljublja.

Goran Vlaović, zvani Goro, ubijen je u šest sati ujutru 25. avgusta 2022. ispred noćnog kluba "Noa" na popularnoj plaži Zrće na ostvu Pag. Ubica je žrtvi ispalio hitac u potiljak iz pištolja "glok 77". Vlaović je umro na putu do zadarske Opšte bolnice.

 

 

Uz "škaljarca" je celo veče bila i bivša srpska misica Dragana Banić, ali je neposredno pre ubistva otišla u apartman jer je bila umorna.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike