Otkriven identitet Crnogorca koji je ubijen u Pagu: Srbin pucao u glavu članu Škaljarskog klana? (VIDEO)

25.08.2022

12:05

0

Crnogorac je preminuo u vozilu hitne pomoći, na putu ka bolnici

Otkriven identitet Crnogorca koji je ubijen u Pagu: Srbin pucao u glavu članu Škaljarskog klana? (VIDEO)
tuča (1) - Copyright 24sedam

Novljanin je preminuo je nakon što je ranjen u pucnjavi jutros oko šest časova ispred noćnog kluba u blizini Zrća, na ostrvu Pag, potvrđeno je iz policije.

Crnogorski Standard navidi da je reč o Goranu Vlaoviću (38) koji je pripadnik Škaljarskog klana.

Na njega je pucao državljanin Srbije koji je priveden.

Crnogorac je preminuo u vozilu hitne pomoći, na putu ka bolnici.

Načelnik Policijske stanice Pag Željko Blaić potvrdio je da je na plaži Katarelac jutros ubijen muškarac iz Crne Gore, a osumnjičeni je državljanin Srbije.

- Zahvaljujući brzoj reakciji policije osumnjičena osoba je uhapšena. U toku je uviđaj i kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti više informacija - rekao je Blajić u izjavi novinarima.

Istakao je da je istraga ovog ubistva tajna i da ne može da komentariše spekulacije da je reč o naručenom ubistvu kao ni činjenicu da je strani državljanin bio naoružan u klubu.

- Mogu potvrditi da je osumnjičena osoba državljanin Srbije. Saradnja s kolegama iz Srbije i Crne Gore odvijala se u realnom vremenu - rekao je Blajić.

"Jedna osoba ubijena je u vatrenom obračunu koji se jutros dogodio na Pagu, kod popularne plaže Zrće". Ovako je glasila je prvobitna vest u svim medijima, a kasnije se pojavila informacija da je državljanin Srbije pucao u glavu državljninu Crne Gore. 

Motiv sukoba je nejasan, ali očevici kažu da je bilo vrlo dramtično. 

Ubistvo se dogodilo u šest jutros ispred kluba, a posetioci i zaposleni na festivalu su odmah pojurili su da pomognu ranjenom mladiću.

Mediji su objavili i snimak ovog obračuna. Na njemu se vidi kako mladiću bez svesti leži na pločniku, a dvojica muškaraca pokušavaju da mu pomognu - jedan je pokušao da ga reanimira, dok mu je drugi rukama držao ranu kako bi pokušao da zaustavi krvarenje.

U toku je uviđaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike