Iz belog BMW-a pucano na "škaljarca" u Žarkovu: Ubica Stevovića overio preciznim rafalom u glavu, sin mu bio ispred zgrade!

21.06.2023

20:45

0

Likvidiran je dok je parkirao automobil “mini-kantrimen” ispred zgrade u kojoj je živeo

Iz belog BMW-a pucano na "škaljarca" u Žarkovu: Ubica Stevovića overio preciznim rafalom u glavu, sin mu bio ispred zgrade!
Copyright Printscreen/YouTube/Rudar7

Nikšićanin Savo Stevović (45) ubijen je na Žarkovu pre pet godina.

Likvidiran je dok je parkirao automobil “mini-kantrimen” ispred zgrade u kojoj je kupio stan i u kojoj je živeo nakon što se doselio iz Švajcarske. Policija je odmah posumnjala da je razlog ubistva sukob zbog trgovine drogom.

Na njega su iz automatskog pištolja pucale ubice koje su se nalazile u belom BMW, a policija je na licu mesta pronašla tragove DNK i delimične otiske prstiju.

BMW iz kojeg je pucano imao je lažne registarske oznake, a policija je njegove ostatke našla u ulici Miloja Zakića, gde su ga likvidatori zapalili.

Printscreen/YouTube/Rudar7
 

 

Nakon manje od dva meseca u Beogradu je zbog tog ubistva uhapšen P.M. (1991).

- Pretpostavlja se da su nakon toga pobegli vozilom u kome su ih čekali pomagači. Na mestu zločina pronađene su čaure koje pripadaju mecima od devet milimetara, a u ubijenog Crnogorca ispaljeno je sedam hitaca. Stevović je u trenutku likvidacije bio u svom automobilu koji je imao švajcarske tablice, a ekipa Hitne pomoći koja je došla mogla je samo da konstatuje smrt jer je pogođen u glavu i odmah preminuo - rekao je tada izvor iz istrage.

Stevovićev sin je bio ispred zgrade kada se ubistvo dogodilo

Ispred zgrade u kojoj se zločin dogodio bio je i sin ubijenog.

- On nije bio na ulici kada se dogodilo ubistvo, ali je došao na uviđaj, pa su ga policajci vratili u zgradu. Kasnije je izašao i sedeo na pločniku. Inače, Stevović je odranije poznat policiji jer je hapšen i robijao je u Švajcarskoj. On se pre nekog vremena vratio u Srbiju i nastanio u zgradi u Ulici Milana Jovanovića -rekao je izvor i dodao:

– Navodno, Stevović je bio umešan u poslove u vezi s trgovinom narkoticima, pa se veruje da je mogući motiv prevlast na tržištu droge.

Sumnjalo se da je Stevović bio u vezi sa “škaljarskim klanom”, a preselio se iz Švajcarske u Beograd jer je smatrao da je sigurnije da tu živi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike