"I njega ćemo da zakopamo": Džoni sa Vračara hteo da ubije i muža starlete Tamare Đurić

07.07.2023

16:24

0

Autor: Mi. S.

Nikola Kačarević u stopu pratio Aleksandra Šarca i informacije slao vođi, ipak, Nikola Vušović je sumnjao u njega

"I njega ćemo da zakopamo": Džoni sa Vračara hteo da ubije i muža starlete Tamare Đurić
Nikola Kačarević,Aleksandar Šarac - Copyright ATA Images/Printscreen/Pink/Facebook/

Odbegli Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara, i pripadnici njegove kriminalne grupe, sumnjali su u lojalnost optuženog Nikole Kačarevića, inače supruga starlete Tamare Đurić. "Vračarci" su optuženi za ubistva Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića Čađe, kao i za pet pokušaja likvidacija.

U trag Šarcu "vračarci" su, navodi se u optužnici, pokušavali da uđu puna dva meseca. U to vreme, Kačarević se viđao sa Šarcem po lokalima u Beogradu i informacije o tome gde se sa njim sastaje odavao je Vušoviću i za dobio nagradu od 6.000 evra.

Mup
Hapšenje "vračaraca"

Uprkos tome što je pripadnicima klana davao tačno vreme, lokacije i slao fotografije na kojima se vidi kako je Šarac obučen, "vračarci" nikako nisu uspevali da ga ubiju. Zbog toga su počeli da sumnjaju i u Kačarevića.

Krajem septembra 2020. godine, dok je trajala potraga za Šarcem, Vušović je pripadnicima grupe poslao poruku na "Skaj" u kojoj piše:

- I ovaj to što ga namešta mi deluje da vrda, sam je hteo da dobije pare za to, sve ponudio al se us*ao valjda, otkud znam. I njega ćemo da zakopamo kad ovog odradimo, budala da nas j**e ovde - navodno je jedna od presretnutih poruka koju je poslao Vušović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Kačarević i Tamara Đurić

Stigao je odgovor: "Ma, meni taj što treba da ga namesti deluje kao da će nas trojicu da servira njima", pisao je Filip G., koji je navodno u prvom trenutku bio određen da ubije Šarca, ali mu Vušović odgovara:

- Neće, proverili smo to već, prvo smo ga testirali i što je rekao tako je i bilo. Čuva se ovaj, al od nas nema uporniji, ne može ništa da ga sačuva.

Jedna od opcija je, kako se navodi u "Skaj" prepisci koja je isplivala u javnost bila je da Šarca ubiju u stanu Nikole Kačarevića, kog su zvali Sosa. Kačarević navodno nije bio saglasan sa tim da se zločin dogodi u blizini stana u kom je živeo sa suprugom.

Ptrintscreen/MUP
Nikola Vušović Džoni

- Brate, samo vidi mesto gde možemo auto da stavimo i da reagujemo kad ovaj dođe kod Sose kući, upadamo. Sosa će misliti da ćemo da ga odsečemo kao murija, ali nećemo, nego će naši da uđu u stan i da oderu i njega i Sosu - napisao je Vušović u poruci Nedeljku Todoroviću.

Dok su pravili "sačekušu" Šarcu ispred jednog poznatog restorana u Beogradu, Vušović je egzekutore navodio tako što im je objašnjavao da će za stolom sa Šarcem da bude i Tamara Đurić.

Aleksandar Šarac teško je ranjen u Tržnom centru Ušće 17. oktobra 2020.godine a preminuo je devet dana kasnije u bolnici. Za ubistvo je optužen Lazar Ilić, pripadnik "vračarskog klana", koji je uhapšen u Budvi u januaru 2021. godine.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike